Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[✨] Rekrutacja do Organizacji PayDay!

Maras.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Maciolex
Login: Maciolex179
PID: 374287
Ilość LP: 9210
Ilość przegranych godzin na serwerze: 310 
Coś o sobie (Postaraj się): nazywam sie Maciek mam 17 lat. Interesuje sie elektromechanika oraz gram w zespole koszykarskim. Od niedawna zaczalem interesowac sie składaniem komputerów  
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras. 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak Hellion

47 minut temu, Maciolex napisał:

Nick: Maciolex
Login: Maciolex179
PID: 374287
Ilość LP: 9210
Ilość przegranych godzin na serwerze: 310 
Coś o sobie (Postaraj się): nazywam sie Maciek mam 17 lat. Interesuje sie elektromechanika oraz gram w zespole koszykarskim. Od niedawna zaczalem interesowac sie składaniem komputerów  
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras. 

akceptwoany.png.8f02afafeb2d2e05f4fca3bac41dc723.png

Zgłoś się do Zarządu w celu dodania do Organizacji.

Nick: Atari21377
Login: oli69
PID: 257261
Ilość LP: 4986 (wzrośnie) 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 448 (wzrośnie) 
Coś o sobie (Postaraj się): siema mam na imie Oliwier mam 17 lat, na 4life gram od 2021 roku, ostatnio wrociłem z dość większej przerwy od grania. Planuje pograć tutaj troche czasu i wlasnie szukałem jakiejś organizacji, interesuje sie motoryzacją oraz coś gram w kosza, wszystkim osobą życzę powodzenia w rekru! <3 
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras, ogłoszenie w grze
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: tak Hellion

11 minut temu, Atari21377 napisał:

Nick: Atari21377
Login: oli69
PID: 257261
Ilość LP: 4986 (wzrośnie) 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 448 (wzrośnie) 
Coś o sobie (Postaraj się): siema mam na imie Oliwier mam 17 lat, na 4life gram od 2021 roku, ostatnio wrociłem z dość większej przerwy od grania. Planuje pograć tutaj troche czasu i wlasnie szukałem jakiejś organizacji, interesuje sie motoryzacją oraz coś gram w kosza, wszystkim osobą życzę powodzenia w rekru! <3 
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras, ogłoszenie w grze
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: tak Hellion

Nick: MAATI
Login: HubSterQ_21 
PID: 151996 
Ilość LP: 4521 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 283 godz. 14 min. 
Coś o sobie (Postaraj się): Dzień dobry, moje imię to Wiktor. Mam lat  15 i zamieszkuję w terenie Lubuskim. Jestem osobom pomocną, spokojną i nie stwarzam problemów. Moje zainteresowania to: Gry Komputerowe, Muzyka oraz żużel. Jestem osobom uczciwą, co oznacza, że jestem osobom kulturalną wobec ludzi. Chętnie poznam nowe osoby, jestem osobom, która lubi poznawać nowych ludzi. Traktuje każdego równo, nie ważne, jaką ma orientację, kolor skóry, czy też kraj. Jestem osobom lojalną wobec każdego i nigdy w życiu nie kłamie na temat kogoś innego tylko dlatego, że ta osoba mnie zdenerwowała bądź, czy też obgadywała. Jestem typem człowieka, który nie interesuje się opinią innych ludzi na mój temat. Lubię wyjść ze znajomymi na dwór i pojeździć na motocyklu, czasami pochodzić po mieście. Jestem wyrozumiały, stosuje się do regulaminów, które mnie obowiązują. Jestem porządnym człowiekiem, nie wchodzę innym osobom w sprzeczki i nie pakuje się w kłopoty.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Nikogo 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

Edytowane przez MAAATI

7 minut temu, MAAATI napisał:

Nick: MAATI
Login: HubSterQ_21 
PID: 151996 
Ilość LP: 4521 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 283 godz. 14 min. 
Coś o sobie (Postaraj się): Dzień dobry, moje imię to Wiktor. Mam lat  15 i zamieszkuję w terenie Lubuskim. Jestem osobom pomocną, spokojną i nie stwarzam problemów. Moje zainteresowania to: Gry Komputerowe, Muzyka oraz żużel. Jestem osobom uczciwą, co oznacza, że jestem osobom kulturalną wobec ludzi. Chętnie poznam nowe osoby, jestem osobom, która lubi poznawać nowych ludzi. Traktuje każdego równo, nie ważne, jaką ma orientację, kolor skóry, czy też kraj. Jestem osobom lojalną wobec każdego i nigdy w życiu nie kłamie na temat kogoś innego tylko dlatego, że ta osoba mnie zdenerwowała bądź, czy też obgadywała. Jestem typem człowieka, który nie interesuje się opinią innych ludzi na mój temat. Lubię wyjść ze znajomymi na dwór i pojeździć na motocyklu, czasami pochodzić po mieście. Jestem wyrozumiały, stosuje się do regulaminów, które mnie obowiązują. Jestem porządnym człowiekiem, nie wchodzę innym osobom w sprzeczki i nie pakuje się w kłopoty.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Nikogo 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

• 5 miesięcy temu...

Nick: CementNaPrezydenta
Login: pasiasty098
PID: 240997
Ilość LP: 10481
Ilość przegranych godzin na serwerze: 839
Coś o sobie (Postaraj się): Nazywam sie Przemysław, lubię sobie pograć w rózne gierki jestem w 2 klasie techniku chodze na profil technik informatyk [jestem normalnyu]
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: EzuNio

3 minuty temu, CementNaPrezydenta napisał:

Nick: CementNaPrezydenta
Login: pasiasty098
PID: 240997
Ilość LP: 10481
Ilość przegranych godzin na serwerze: 839
Coś o sobie (Postaraj się): Nazywam sie Przemysław, lubię sobie pograć w rózne gierki jestem w 2 klasie techniku chodze na profil technik informatyk [jestem normalnyu]

podanie zaakceptowane.png

Edytowane przez Zewsky000

Teraz, Cryzzz napisał:

Nick: Cryzzz
Login: Cryziakkk
PID: 316077
Ilość LP: 3257
Ilość przegranych godzin na serwerze: 401
Coś o sobie (Postaraj się): nazywam sie Gustaw mam 17 lat. Interesuje sie quadami lubie pograc ze znajomymi w mta i teraz robie road to cheetach fl 2.2pft a nastepnie jakas fajna chata z donicami.Miałem majatek 1,3kk ale niestety troche stracilem i zostalo mi 400k ale sie odbijam powoli.

967647456_podaniezaakceptowane.png.ace568ea7ecb94ffa81bba9d0e0627ff.png

Nick: KubisMta
Login: kuba7654
PID: 252527
Ilość LP: 80012
Ilość przegranych godzin na serwerze:  2410h 
Coś o sobie (Postaraj się): Mam na Imię Jakub jestem z Województwa Pomorskiego mam 19 lat. Chodziłem do zawodówki na profilu sprzedawcy i ukończyłem szkołe dwa lata temu. Na co dzień lubię grać w gry. wychodzić na spacery, oglądać seriale i filmy. Interesuje się piłką nożną i siatkówką i lubię grać na konsoli PS5. Jestem fajną osobą i aktywną, i sympatyczną i otwartą na nowe zadania i bardzo lubię poznawać nowe osoby.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Zewsky000
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

1 minutę temu, KubisMta napisał:

Nick: KubisMta
Login: kuba7654
PID: 252527
Ilość LP: 80012
Ilość przegranych godzin na serwerze:  2410h 
Coś o sobie (Postaraj się): Mam na Imię Jakub jestem z Województwa Pomorskiego mam 19 lat. Chodziłem do zawodówki na profilu sprzedawcy i ukończyłem szkołe dwa lata temu. Na co dzień lubię grać w gry. wychodzić na spacery, oglądać seriale i filmy. Interesuje się piłką nożną i siatkówką i lubię grać na konsoli PS5. Jestem fajną osobą i aktywną, i sympatyczną i otwartą na nowe zadania i bardzo lubię poznawać nowe osoby.
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

252329953_podaniezaakceptowane.png.3466bee1fa8d0ce3389de46147b24261.png

Nick: Kamykowskyyy
Login: Dragon_NaLapku
PID: 187719
Ilość LP: 20759
Ilość przegranych godzin na serwerze: 932h
Coś o sobie (Postaraj się): Witam. Nazywam się Kamil, mam 19 lat i jak chyba każdy na 4Life jestem ogromnym fanem motoryzacyjnym. Szukam organizacji, ponieważ moja poprzednia "zbankrutowała", została zamknięta rok temu i od tego czasu nic ciekawego nie znalazłem. Chodzę do technikum, klasa maturalna, informatyk. Typowy introwertyk, mam 5 stałych znajomych i nie udzielam się, jak nie muszę. Samotnik. Co do motoryzacji - jednocześnie chodząc do szkoły odbudowuję 29 letni samochód po kawałku i mam go jako swój transport do szkoły. Pracuję też w firmie informatycznej zajmującej się ogólnie pojętym sprzętem komputerowym. Mimo, że ludzi, a zwłaszcza obcych nie lubię, to potrafię pracować zespołowo ale nie jako dowódca. Mój typowy dzień wygląda tak, że na 8 do szkoły, chyba że czasem na popołudnie, wieczorem do domu, obiadek, ogarnianie lekcji na następny dzień i 4Life do północy. Jak każdy chyba, naparzam ostro w gry - MTA, BeamNG, czasem różne GTA się zdarzy przejść, Tomb Raider i parę innych. 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion.

1 minutę temu, Kamykowskyyy napisał:

Nick: Kamykowskyyy
Login: Dragon_NaLapku
PID: 187719
Ilość LP: 20759
Ilość przegranych godzin na serwerze: 932h
Coś o sobie (Postaraj się): Witam. Nazywam się Kamil, mam 19 lat i jak chyba każdy na 4Life jestem ogromnym fanem motoryzacyjnym. Szukam organizacji, ponieważ moja poprzednia "zbankrutowała", została zamknięta rok temu i od tego czasu nic ciekawego nie znalazłem. Chodzę do technikum, klasa maturalna, informatyk. Typowy introwertyk, mam 5 stałych znajomych i nie udzielam się, jak nie muszę. Samotnik. Co do motoryzacji - jednocześnie chodząc do szkoły odbudowuję 29 letni samochód po kawałku i mam go jako swój transport do szkoły. Pracuję też w firmie informatycznej zajmującej się ogólnie pojętym sprzętem komputerowym. Mimo, że ludzi, a zwłaszcza obcych nie lubię, to potrafię pracować zespołowo ale nie jako dowódca. Mój typowy dzień wygląda tak, że na 8 do szkoły, chyba że czasem na popołudnie, wieczorem do domu, obiadek, ogarnianie lekcji na następny dzień i 4Life do północy. Jak każdy chyba, naparzam ostro w gry - MTA, BeamNG, czasem różne GTA się zdarzy przejść, Tomb Raider i parę innych. 

1415963175_podaniezaakceptowane.png.973b4bf5b40fca774ba631fc0ef62456.png

• 1 miesiąc temu...

Nick: rafciok
Login: rafciok
PID: 86345
Ilość LP: 5561
Ilość przegranych godzin na serwerze: 149h
Coś o sobie (Postaraj się): Witam, mam na imię Rafał, oraz mam 19 lat. Aktualnie uczęszczam do technikum na kierunku mechatronicznym. Interesuje się głównie pneumatyką, kolekcją starszych monet, komputerami oraz służbami ratowniczymi. Szukam organizacji która pomoże mi się dobrze rozwijać na serwerze - chciałbym mieć łatwy dostęp do informacji, a pytanie doświadczonych graczy jest najlepszym sposobem pozyskania informacji na różne tematy.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Kilka razy na czacie go widziałem ogłoszenie, niestety nie pamiętam od kogo.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin