Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[✨] Rekrutacja do Organizacji PayDay!

Maras.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, rafciok napisał:

Nick: rafciok
Login: rafciok
PID: 86345
Ilość LP: 5561
Ilość przegranych godzin na serwerze: 149h
Coś o sobie (Postaraj się): Witam, mam na imię Rafał, oraz mam 19 lat. Aktualnie uczęszczam do technikum na kierunku mechatronicznym. Interesuje się głównie pneumatyką, kolekcją starszych monet, komputerami oraz służbami ratowniczymi. Szukam organizacji która pomoże mi się dobrze rozwijać na serwerze - chciałbym mieć łatwy dostęp do informacji, a pytanie doświadczonych graczy jest najlepszym sposobem pozyskania informacji na różne tematy.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Kilka razy na czacie go widziałem ogłoszenie, niestety nie pamiętam od kogo.
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion.

podanie.png.417c92be009ee6893e9aa5cce110c844.png

• 2 tygodnie później...

Nick: Natanielo
Login: Natanielo
PID: 365659
Ilość LP: 2263
Ilość przegranych godzin na serwerze: 158h
Coś o sobie (Postaraj się): Nazywam się Nataniel, jestem miłym i pomocnym gościem, nie wyzywam innych i nie stwarzam problemów, lubię grać w MTA, z mną nigdy nie ma nudy.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: od kolegi
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: tak, Hellion

Nick: .Richard.
Login: januszek123ok
PID: 155507
Ilość LP: 26700
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1225
Coś o sobie (Postaraj się): Siemka jestem Michał  lubie motoryzacje pograc na 4life wejdę zagrać na godzine dwie albo 6  a jak nie mam co robić to potrafię cały dzień przegrać, lubię poznawać nowe osoby oraz pomagać innym,  z wykształcenia rolnik oram pole, lubie pomagac innym.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Przez forum

17 godzin temu, Natanielo napisał:

Nick: Natanielo
Login: Natanielo
PID: 365659
Ilość LP: 2263
Ilość przegranych godzin na serwerze: 158h
Coś o sobie (Postaraj się): Nazywam się Nataniel, jestem miłym i pomocnym gościem, nie wyzywam innych i nie stwarzam problemów, lubię grać w MTA, z mną nigdy nie ma nudy.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: od kolegi

podanie.png.cd75de6171f0a0ea73c1131b2d808403.png
Zgłoś się do wybranego przez Ciebie Członka Zarządu dostępnego w grze, w celu dodania do Organizacji oraz na serwer Discord.

6 godzin temu, .Richard. napisał:

Nick: .Richard.
Login: januszek123ok
PID: 155507
Ilość LP: 26700
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1225
Coś o sobie (Postaraj się): Siemka jestem Michał  lubie motoryzacje pograc na 4life wejdę zagrać na godzine dwie albo 6  a jak nie mam co robić to potrafię cały dzień przegrać, lubię poznawać nowe osoby oraz pomagać innym,  z wykształcenia rolnik oram pole, lubie pomagac innym.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Przez forum

podanie.png.1afc5b6bfa26cc32175b1fe74350597b.png
Zgłoś się do wybranego przez Ciebie Członka Zarządu dostępnego w grze, w celu dodania do Organizacji oraz na serwer Discord.

Nick: BigMaciek
Login: BigMaciek
PID: 395257
Ilość LP: 5363
Ilość przegranych godzin na serwerze: 230
Coś o sobie (Postaraj się): Jestem gitem nie frajerem jezdze codziennie rowerem po 30km i chodze na mma 
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: sam od sieboe
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: no pewnie

Godzinę temu, BigMaciek napisał:

Ilość LP: 5363
Ilość przegranych godzin na serwerze: 230
Coś o sobie (Postaraj się): Jestem gitem nie frajerem jezdze codziennie rowerem po 30km i chodze na mma 
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: sam od sieboe
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: no pewnie

Napisz więcej zdań o sobie, zapoznaj się dokładnie z regulaminem Organizacji. Napisz podanie jeszcze raz, na ten moment podanie odrzucam z ponowną próba napisania.

Ilość LP - 5393

Ilość przegranych godzin na serwerze: 232h

Coś o sobie: Jestem maciek mam 16 lat Jak napisalem w starym podaniu no jestem gitem nie frajerem robie looksmaxxing wygladam jak cookieking i giercze na 4life w wolnym czasie jezdze na ebike surron light bee x i enduro ktm exc 500 ale to po lasach bardziej surron na droge i zarabiam sam na siebie i no sciagam z chatugpt na kazdym sprawdzianie / kartkowce 

Od kogo dowiedziałeś się o organizacji?: Forum

Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?:Hellion 

Nick: xMilk
PID: 283023
Ilość LP: 1775 (dobijam 2k)
Ilość przegranych godzin na serwerze: 81 aktualnie ( rowniez dobijam 100)
Coś o sobie (Postaraj się): Mam na imie kamil, mam 14lat. bardzo lubie motoryzacje oraz siatkowke. tak w skrocie staram na codzien sie byc spokojny, opanowany.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: postanowilem wbic na forum i patrzyc na rekru + widzialem ze ktos oglaszal na /go ale nie pamietam nicku D:
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Helion

36 minut temu, xMilk napisał:

Nick: xMilk
PID: 283023
Ilość LP: 1775 (dobijam 2k)
Ilość przegranych godzin na serwerze: 81 aktualnie ( rowniez dobijam 100)
Coś o sobie (Postaraj się): Mam na imie kamil, mam 14lat. bardzo lubie motoryzacje oraz siatkowke. tak w skrocie staram na codzien sie byc spokojny, opanowany.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: postanowilem wbic na forum i patrzyc na rekru + widzialem ze ktos oglaszal na /go ale nie pamietam nicku D:

pay.png.1522c25b7f1caea8ea09d6928340f193.png

Jak dobijesz 2000LP, napisz podanie jeszcze raz.

W dniu 23.12.2025 o 19:15, BigMaciek napisał:

Ilość LP - 5393

Ilość przegranych godzin na serwerze: 232h

Coś o sobie: Jestem maciek mam 16 lat Jak napisalem w starym podaniu no jestem gitem nie frajerem robie looksmaxxing wygladam jak cookieking i giercze na 4life w wolnym czasie jezdze na ebike surron light bee x i enduro ktm exc 500 ale to po lasach bardziej surron na droge i zarabiam sam na siebie i no sciagam z chatugpt na kazdym sprawdzianie / kartkowce 

Od kogo dowiedziałeś się o organizacji?: Forum

Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?:Hellion 

podanie.png.a8b1acb29cc94e3555a221d6b2848179.png

Edytowane przez Zewsky000

Nick: KlocekzMTA

Login: KlocekzMTA
PID: 382969
Ilość LP: 18800
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1000 ponad
Coś o sobie (Postaraj się): Cześć nazywam się Przemysław  mam dużo zajęć chętnie się z nimi podzielę interesuje się  piłką nożną, majsterkowaniem i także dekorowaniem pokoju
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: piotrekMTA, Black*Devil

Edytowane przez KlocekzMTA

Godzinę temu, KlocekzMTA napisał:

Nick: KlocekzMTA

Login: KlocekzMTA
PID: 382969
Ilość LP: 18800
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1000 ponad
Coś o sobie (Postaraj się): Cześć nazywam się Przemysław  mam dużo zajęć chętnie się z nimi podzielę interesuje się  piłką nożną, majsterkowaniem i także dekorowaniem pokoju
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: piotrekMTA, Black*Devil

podanie.png.f168f0b6480b5bdd01e65abf4dd234c9.png

• 1 miesiąc temu...

Nick: Paw3l_
Login: JakoTako
PID: 50682
Ilość LP: 7128
Ilość przegranych godzin na serwerze: 550
Coś o sobie (Postaraj się): Siemano mam na imię Paweł, szukam fajnej i zgranej organizacji z którą będzie można sobie spędzić fajnie i miło czas oraz porozmawiać. Krótka informacja o mnie, jestem osobą która szybko i sprawnie nawiązuję kontakt z nowo poznanymi osobami i nie tylko. Jestem osobą kulturalną oraz z dużym dystansem nie ma tematów o których nie mogę rozmawiać bo jestem otwarty do ludzi. Głównie szukam ludzi z którymi będzie można się pośmiać, porozmawiać i poważnie i tak ogólnie z dobrym i normalnym podejściem do drugiego człowieka. Posiadam również discorda i inne komunikatory jak będzie taka potrzeba.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Z Forum
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak Hellion

Edytowane przez Paw3l_

3 godziny temu, Paw3l_ napisał:
  Ukryj zawartość

Nick: Paw3l_
Login: JakoTako
PID: 50682
Ilość LP: 7128
Ilość przegranych godzin na serwerze: 550
Coś o sobie (Postaraj się): Siemano mam na imię Paweł, szukam fajnej i zgranej organizacji z którą będzie można sobie spędzić fajnie i miło czas oraz porozmawiać. Krótka informacja o mnie, jestem osobą która szybko i sprawnie nawiązuję kontakt z nowo poznanymi osobami i nie tylko. Jestem osobą kulturalną oraz z dużym dystansem nie ma tematów o których nie mogę rozmawiać bo jestem otwarty do ludzi. Głównie szukam ludzi z którymi będzie można się pośmiać, porozmawiać i poważnie i tak ogólnie z dobrym i normalnym podejściem do drugiego człowieka. Posiadam również discorda i inne komunikatory jak będzie taka potrzeba.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Z Forum
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak Hellion

podanie.png.fee9a934904ff1795e21380323b0fa62.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin