Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wr77zeR* - oskarżony przez Griz.

Griz.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wr77zeR*
Data i godzina zdarzenia: 05.05.2025 o godzinie 00:01
pełen opis sytuacji :wyglądało to tak  jechałem sobie grzecznie z kolegą  na nasz domek który jest w fort carson więc oczywiste jest to że przez lv jest najbliżej i jechaliśmy za funkcjonariuszem Wr77zeR który miał pościg i kierował się na lv i na bramkach lv ls zatrzymał nas i przebił wszystkie opony jego jedynym wytłumaczeniem było to że jechaliśmy kilka min wcześniej za pościgiem gdzie za trzecim razem gdy puścił binda o odłączenie się od pościgu odłączyłem się i kierowałem się w strone safd przy plaży gdzie chwile pojeździłem i pojechałem w stronę autostrady lv gdzie jechał policjant za którym jechałem bo nie byłem świadomy tego że zaraz bez powodu zostaną mi zniszczone opony jedynym wytłumaczeniem jego było to że wcześniej mnie widział i że to moja wina 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/xflQPwX

Edytowane przez Griz.
błędy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin