Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na im8yearsold,Mich* - oskarżony przez Wariatezz

Wariatezz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Skraga na funkcjonariuszy SAPD.

Nick funkcjonariusza: im8yearsold,Mich*
    Data i godzina zdarzenia:  07-08.05.2025
    Pełen opis sytuacji: Wczoraj (07.05.2025r) o godzinie 13:05 zaczął mnie gonić funkcjonariusz SAPD, Mich*, po czym zacząłem uciekać wiec Mich* rozpoczął pościg za mną po LV, po ponad minucie pościgu Mich* przestał mnie gonić, wyłączył sygnały oraz usunął status poszukiwanego, czyli nie byłem już poszukiwany, dziś (08.05.2025), funkcjonariusz im8yearsold, zatrzymał mnie za jazda w miejscu nieprzystosowanym oraz niewykonywanie poleceń, po czym sprawdza moje dane w bazie danych, co się okazuje jestem poszukiwany za wczorajszy pościg przez Mich*, mimo tego że usunął status poszukiwania. Po czym dziś trafiam do więzienia przez im8yearsold.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/FW5JTVT

Uszanowanie, Police Officer II im8yearsold.

Funkcjonariusz który zatrzymał cię wczoraj nie miał obowiązku pościgu za tobą  dlatego dostałeś wpis za który zostałeś dziś policzony razem z mandatem, siedziałem wtedy z Mich* na komunikatorze Mumble powiedział mi żebym podjechał na the strip ponieważ mu uciekasz lecz byłem za daleko wiec powiedziałem aby dał ci wpisa i zdjął status. Nic więcej nie mam do wyjaśnienia bo nic niezgodnego z regulaminem nie zrobiliśmy, czekam na decyzje Executive Staff.

8 minut temu, im8yearsold napisał:

Uszanowanie, Police Officer II im8yearsold.

Funkcjonariusz który zatrzymał cię wczoraj nie miał obowiązku pościgu za tobą  dlatego dostałeś wpis za który zostałeś dziś policzony razem z mandatem, siedziałem wtedy z Mich* na komunikatorze Mumble powiedział mi żebym podjechał na the strip ponieważ mu uciekasz lecz byłem za daleko wiec powiedziałem aby dał ci wpisa i zdjął status. Nic więcej nie mam do wyjaśnienia bo nic niezgodnego z regulaminem nie zrobiliśmy, czekam na decyzje Executive Staff.

To jeśli nie chce mu się gonić gracza to nie wiem, co on jeszcze robi w SAPD, skoro status poszukiwanego został ZNIESIONY, czyli nie jestem już poszukiwany, to po co każesz mu aby dał mi wpis bo dla gościa nie chce się mnie gonić, rozumiem jesli bym mu uciekł, wtedy, status mogł by być inny bo mnie nie znalazł, ale on sam sie poddał. Status poszukiwania został zniesiony i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin