Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na RFK - oskarżony przez testosterone

testosterone
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @RFK
    Data i godzina zdarzenia: 30.05 ok 16:28
    Pełen opis sytuacji:
Miałem pościg, funckjonariusz praktycznie od poczatku do końca pitował celowo wpychając mnie do wody. Gracz poinformował mnie że z jego strony wygladalo to zupełnie inaczej, jednakże na załączonym klipie widać jak sultan pituje i cały czas skręca w lewo co wszystko widać. Było to działanie celowe. Nie liczę tu na nie wiadomo co bo wiadomo że sapd na tym serwerze nie ma jakiegokolwiek sensu skoro są mustwinami. Dodam iż jako Captain II zachowanie na poziomie podstawowym ;o
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/kojJWupU3QdgzBvSd?invite=cr-MSxNZzMsNDA0MTczNDEy

Edytowane przez testosterone

Captain II RFK, San Andreas Police Department.

Nawet na Twoim klipie widać, gdzie próbujesz uniknąć manewru PIT poprzez skręt w lewo, przez co Twój pojazd skierował się na barierkę, co zaowocowało wpadnięciem do wody. Manewr został przeprowadzony w odpowiednich warunkach zgodnie z procedurami, a fakt tego, że Ty celowo próbujesz kogoś ukarać swoimi działaniami, niestety - przykro mi, na własnych warunkach wpadłeś do wody, przyczyną nie był PIT. Poniżej zamieszczam załączniki z screenami, nagranie udostępnię zarządowi w razie konieczności.

Spoiler

1. Rozpoczęcie manewru PIT, wedle procedur pojazd powinien się obrócić, natomiast ścigany skontrował PIT i wylądował na barierce, przez co wpadł do wody.
cuodUjb.png

2. Pojazd kierujący się stricte na bandę, aby celowo wyskoczyć do wody.
aGMr0dN.png

3. Ścigany celowo kieruje się do wody, nie planuje nawet odbić w prawo, aby zyskać panowanie nad pojazdem.
TDFgEna.png

Podsumowując, nie widzę winy w swoich manewrach i nie zamierzam się tutaj więcej wypowiadać, uważam, że wyczerpałem temat. Czekam na wypowiedź Executive Staff.

nie zamierzam się kłócić z mustwinem więc uznajmy że chodziło mi "tylko o to żebyś spocił swoje berlinki" na tej wypowiedzi w skardze pozdro wariat ;D 

Edytowane przez testosterone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin