Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Kameleon., oskarżony przez Angelaaa

Angelaaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Angelaaa
Nick osoby oskarżonej: Kameleon. 
Powód napisania skargi: Zapewne pojazd został zabrany bo płacąc za bilet parkingowy nie zaznaczyłam płatność kartą tylko gotówka której nie miałam przy sobie(dlaczego pod czas tankowania jest zapamiętany system płacenia a w parkometrach tak nie jest? dowód:https://imgur.com/a/jZszTZo ) .Na parkometrze pisze. Brak biletu wiąże się z Mandatem 1000pln a mi został wystawiony na 1500pln żądam zwrotu 500pln na pid 382058
Dowody:https://imgur.com/a/cQi2JdP

Edytowane przez Angelaaa

Witam, z tej strony Pracownik Kameleon. z San Andreas Road Assistance.
Proszę o zapoznanie się z aktualnym taryfikatorem, który znajdującym się Tutaj.
● Brak opłaty parkingowej na parkingu płatnym: 1500 PLN
Zdjęcie dowodowe pozostawionego pojazdu: KLIK
Na przyszłość proszę zwracać uwagę, czy bilet parkingowy na pewno został zakupiony, aby uniknąć podobnych nieprzyjemności.

Na parkometrze jest napisane 1000zl. W aktualnościach na serwerze nie było informacji. Więc niech osoba poczuje się do zaniedbania która nie zmieniła treści na "parkometrze". I zwróci moje 500pln. Mnie te wasze heheszki nie ruszają. Tylko tutaj chodzi w tym momencie zgodność treści. Jak coś serwer wprowadza zmiany to niech zrobi to dokładnie. Pozdrawiam heheszkow

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin