Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Joze3k.Ogf, oskarżony przez Teddy.

Teddy.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Teddy.
Nick osoby oskarżonej: Joz3k.Ogf
Powód napisania skargi: Niestety, ziomkowi strasznie zależy na utrudnieniu gry innemu graczowi. Jak widać na siłę szuka powodu, by zabrać pojazd. Proszę mnie wyprowadzić z błędu jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że zadaniem frakcji SARA nie jest usilne wrzucanie pojazdów graczy na PP. Opis całej sytuacji jest następujący - skończyłem pracę, obawiałem się, że zaraz minie mi bilet, podleciałem do parkometru, by go przedłużyć. W tym momencie na kole miałem blokadę, z powodu "nieprawidłowego zaparkowania". I tutaj zaczyna się cyrk. Naprawdę tak bardzo trzeba się nudzić, by czepiać się o pojazdów stojących o 20cm nie w linii? Naprawdę nie można poprosić, by gracz po prostu przestawił pojazd? Dopiero pracownik @!Niwitel po chwili przyjechał i zwrócił graczowi uwagę, bym mógł po prostu przestawić pojazd. Finalnie nie został zabrany, ale jestem obrzydzony zachowaniem oskarżonego.
Dowody:

Spoiler

PQilCuw.png - początek akcji. Wysłałem nawet loga o opłaconym bilecie. Z tego miejsca mogę przeprosić za tekst "sprobuj mi to wziac", obyło by się bez niego.

image.png.31ab9e3c4adeb85bb237b03cb49b337c.png

image.png.b2846cfc211ee7dd6035014747380c1c.png

image.png.6d589fd96035d63592df42db304c5385.png

image.png.59917081314dbf9c270fd156064df5c0.png

Wypowiedzi nie są wycięte z kontekstu. Jedyne co zostało zamazane, to chaty prywatne oraz organizacyjne. W razie czego służę całością logów.

Edycja 1: Dorzucam SS pojazdu, który był "nieprawidłowo zaparkowany"
uHGvreR.png

Tak jak wspomniałem, pojazd finalnie nie został zabrany, ale tylko przez ingerencję drugiego pracownika. Piszę tą skargę, nie tylko w swoim imieniu, ale proszę sobie wyobrazić, jak wiele takich sytuacji ma miejsce każdego dnia, a gracze nawet nie są tego świadomi. Prosiłbym o zwrócenie jakkolwiek uwagi na takie "czepialstwo", bo jest to najzwyczajniej w świecie utrudnianie rozgrywki innym graczom. 

Edytowane przez Teddy.

Witaj,

Odpowiadając na początku na twoje zarzuty o tym, że zależy mi na utrudnianie rozgrywki innym graczom zaneguje to. Dbam jedynie o to żeby pojazdy zaparkowane na parkingach miały opłacony bilet, oraz były zaparkowane według przepisów. Przyznaje mogłem ci ten pojazd po prostu przestawić, jednak nie rozumiem dlaczego nie mogłeś go od początku zaparkować prawidłowo. Pominę to jak zacząłeś wymieniać wiadomości ze mną, jednak to też w pewien sposób wpłynęło na moje podejście do ciebie.

23 godziny temu, Teddy. napisał:

Dopiero pracownik @!Niwitel po chwili przyjechał i zwrócił graczowi uwagę, bym mógł po prostu przestawić pojazd. Finalnie nie został zabrany, ale jestem obrzydzony zachowaniem oskarżonego.
Dowody:

Ukryj zawartość

Tak jak wspomniałem, pojazd finalnie nie został zabrany, ale tylko przez ingerencję drugiego pracownika. 

Dorzucam zdjęcie jak stał pojazd: image.png.60b2edf0fbd89e095a233b029890bc77.png

Nie zgadzam się z tym co napisałeś, żadna uwaga nie została mi zwrócona tylko to ja wyszedłem z pytaniem do Pracownika który akurat także przyjechał na owy parking, gdyż chciałem zaczerpnąć od niego opinii na temat tego czy pojazd według niego dobrze stoi. Jego odpowiedź  miała jedynie na mnie wpływ w kwestii takiej, że nie miałem ochoty dłużej przekomarzać się z wami i dodatkowo ,,pajacować” w momencie którym ktoś poparł to co chciałem na początku zrobić, jednak zrezygnowałem przez twoje podejście do mojej osoby.

23 godziny temu, Teddy. napisał:

Piszę tą skargę, nie tylko w swoim imieniu, ale proszę sobie wyobrazić, jak wiele takich sytuacji ma miejsce każdego dnia, a gracze nawet nie są tego świadomi

Nie wiem o czym za bardzo mówisz, jeśli których z graczy nie zgadza się z decyzjami pracowników ma do dyspozycji właśnie ten dział, w którym teraz się spotykamy.

Edytowane przez Joz3K.OgF
Dodanie zdjęcia.

3 minuty temu, Joz3K.OgF napisał:

jednak nie rozumiem dlaczego nie mogłeś go od początku zaparkować prawidłowo.

Był zaparkowany prawidłowo, dalej będę się trzymał tej wersji. Zapewniam Cię, że nikt parkując samochody w tej grze, nie siedzi z linijką przed ekranem i nie uczy się idealnie równego parkowania.

4 minuty temu, Joz3K.OgF napisał:

jednak to też w pewien sposób wpłynęło na moje podejście do ciebie.

Jeśli masz zamiar się mścić przez to, że nie padłem na kolana i nie zacząłem Cię błagać o zostawienie wozu, to odpuść sobie. Pierwszy tekst był niepotrzebny, przyznałem to, jednakże potem pisałem z Tobą w normalny sposób. Nie używałem wulgaryzmów, obelg ani niczego, co mogłoby Cię jakkolwiek zlekceważyć. Jedyne co, to mój ton był lekko pretensjonalny, ponieważ Twoje zachowanie w stosunku do zaistniałej sytuacji mnie cholernie zniesmaczyło. 

6 minut temu, Joz3K.OgF napisał:

w momencie którym ktoś poparł to co chciałem na początku zrobić,

Od początku, to jedyne co zrobiłeś to założyłeś blokadę na koło i chciałeś jak najszybciej zwinąć wóz na PP. Bo blokada tam była już przed tym, jak tam przyszedłem. Już pominę fakt, że nawet RP nie chciało Ci się grać.

Nie mam zamiaru się dalej z Tobą przekomarzać na argumenty. Nie zmienię swojego stanowiska w tej sprawie, czekamy na decyzję osoby odpowiedzialnej za rozpatrywanie skarg.

1 minutę temu, Teddy. napisał:

Był zaparkowany prawidłowo, dalej będę się trzymał tej wersji. Zapewniam Cię, że nikt parkując samochody w tej grze, nie siedzi z linijką przed ekranem i nie uczy się idealnie równego parkowania.

Prawidłowo zaparkowany to mieszący się w dwóch liniach, a nie stojący na jednej z nich. Nikt nie wymaga linijki w oczach, a jedynie zachowania prawidłowego ustawienia.

2 minuty temu, Teddy. napisał:

Jeśli masz zamiar się mścić przez to, że nie padłem na kolana i nie zacząłem Cię błagać o zostawienie wozu, to odpuść sobie. Pierwszy tekst był niepotrzebny, przyznałem to, jednakże potem pisałem z Tobą w normalny sposób. Nie używałem wulgaryzmów, obelg ani niczego, co mogłoby Cię jakkolwiek zlekceważyć. Jedyne co, to mój ton był lekko pretensjonalny, ponieważ Twoje zachowanie w stosunku do zaistniałej sytuacji mnie cholernie zniesmaczyło. 

Nie wymagałem od ciebie jak ty to napisałeś ,,padania na kolana”, a jedynie rozmowy na poziomie, napisałem ci powód  chęci zabrania pojazdu, a ty po prostu na mnie naskoczyłeś. 

4 minuty temu, Teddy. napisał:

Od początku, to jedyne co zrobiłeś to założyłeś blokadę na koło i chciałeś jak najszybciej zwinąć wóz na PP. Bo blokada tam była już przed tym, jak tam przyszedłem. Już pominę fakt, że nawet RP nie chciało Ci się grać.

§12. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

5 minut temu, Teddy. napisał:

Nie mam zamiaru się dalej z Tobą przekomarzać na argumenty. Nie zmienię swojego stanowiska w tej sprawie, czekamy na decyzję osoby odpowiedzialnej za rozpatrywanie skarg

Ja również nie mam nic więcej do dodania, robiłem wszystko zgodnie z regulaminem. Oczekujmy więc wypowiedzi przełożonych.

6vZ9LaO.png

Dorzucam do skargi kolejną akcje oskarżonego. Pojazd może jest nieprawidłowo zaparkowany, ale ziomków w wozie dosłownie 30 sekund nie było. Naprawdę chcemy aż tak bardzo się wszystkiego czepiać?

17 godzin temu, Teddy. napisał:

6vZ9LaO.png

Dorzucam do skargi kolejną akcje oskarżonego. Pojazd może jest nieprawidłowo zaparkowany, ale ziomków w wozie dosłownie 30 sekund nie było. Naprawdę chcemy aż tak bardzo się wszystkiego czepiać?

Nie widzę sensu odpowiadania na to ale widzę, że obrałeś sobie moją osobę za cel.

Mowisz 30 sekund- Zdążyłem zawrócić, zaparkować, wyjść z pojazdu i założyć blokadę i Panowie dopiero do auta wrócili. 
Dla twojej informacji pozwoliłem im odjechać ;)

Dodatkowo nie rozumiem twojego oburzenia bo regulamin jasno mówi 

• Wyjatkiem od dwóch powyzszych punktow jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania sie lub postoju TAXI, w tym przypadku Pracownik niezaleznie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje sie w pojezdzie, czy nie - ma prawo ów pojazd odholowac.
  • Pracownik nie ma obowiazku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci.
Edytowane przez Joz3K.OgF
Dodanie argumentów

• 2 tygodnie później...

Jeżeli chodzi o odholowanie Ranchera Longa, myślę, że tutaj rzeczywiście doszło do pewnej "przesady", a pojazd nie powinien zostać odholowany, a co najwyżej poprawiony - @Joz3K.OgF proszę o zwrot kosztów wyjęcia pojazdu z parkingu policyjnego.

Co do drugiej kwestii poruszanej w skradze - w tym przypadku pracownik zachował się prawidłowo.

Godzinę temu, Masellko napisał:

Jeżeli chodzi o odholowanie Ranchera Longa, myślę, że tutaj rzeczywiście doszło do pewnej "przesady", a pojazd nie powinien zostać odholowany, a co najwyżej poprawiony - @Joz3K.OgF proszę o zwrot kosztów wyjęcia pojazdu z parkingu policyjnego.

Co do drugiej kwestii poruszanej w skradze - w tym przypadku pracownik zachował się prawidłowo.

Pojazd nie został odholowany, pozwoliłem graczowi odjechać.

Zgodnie z treścią skargi, finalnie do odholowania pojazdu nie doszło. Jednakże rażący jest fakt czepialstwa pracownika. Przeszło mi nawet przez myśl, że od teraz będę musiał parkować samochody z linijką, żeby przypadkiem za linie nic nie wystawało. Tak jak wspomniałem, jedyne na co liczę to na uczulenie pracownika oraz pozostałej społeczności frakcyjnej, by nie zawsze twardo trzymali się regulaminu, a czasem okazali chociaż odrobinę empatii w stosunku do drugiego gracza.

W nawiązaniu do wcześniejszej wiadomości – pracownik zostanie upomniany w związku z sytuacją na parkingu.

Jeśli chodzi o przypadek związany ze znakiem zakazu zatrzymywania się, informuję, że pracownik postąpił zgodnie z obowiązującymi zasadami. Na całej mapie znajduje się zaledwie kilka miejsc oznaczonych takim znakiem, a każde naruszenie w tych strefach jest natychmiastowo egzekwowane.

Bez względu na to, czy komuś się to podoba czy nie, obowiązuje zasada bezwzględnego przestrzegania tych oznaczeń – zostały one wprowadzone z konkretnego powodu i każdy, kto ich nie respektuje, musi liczyć się z konsekwencjami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin