Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak prawidłowo wypełnić podanie - FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

FwrzOkj.png

1. Sprawdzamy czy mamy poprawny wzór, jeżeli nie kopiujemy podany wzór znajdujący się pod wymaganiami kandydata w poście rekrutacji.

2. Wypełniamy wzór z prawdziwymi danymi – podawanie fałszywych informacji będą karane.

a) Jeżeli byłeś/byłaś wcześniej w innej frakcji na 4LIFE uwzględnij dokładną frakcję oraz stopień frakcyjny. Przydatny będzie odnośnik do ogłoszenia z odejściem/wydaleniem z frakcji.

b) Opisując swoją osobę, pamiętajmy żeby tutaj opisać bezpośrednio siebie w kilku zdaniach – nie potrzebujemy informacji o waszym domu lub samochodzie jakim jeździcie.

c) Jeżeli byłeś/byłaś karany/a na serwerze to podaj wszystkie kary – podczas sprawdzania podań jesteście sprawdzani pod wieloma kątami, w tym wypisaniem wszystkich kar w formie tekstowej.

d) Jeżeli masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną, uwzględnij to! – Nieważne czy jesteś członkiem MDP, ratownikiem medycznym/kpp, studentem medycznym, itd.

e) Wypełniając ostatni punkt wzoru napisz wszystkie powody dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć.

3. Pisząc podanie pamiętajmy o zachowaniu zasad interpunkcji i ortografii. – Stosując do w.w. zasad napiszesz schludne podanie które będzie łatwiej rozpatrzyć.

4. Wszelkie pytania o datę zakończenia rekrutacji lub datę wyników. – Każde zadane takie pytanie będzie skutkowało automatycznym odrzuceniem podania.

FAQ

Najczęściej zadawane pytania:

1. Czy muszę mieć doświadczenie z medycyną?
Nie posiadając zerową wiedzę na temat ratownictwa medycznego możesz napisać podanie. Całą wiedzę jak i przydatne umiejętności nabędziesz w Szkole Ratownictwa Medycznego. Do dyspozycji masz kadrę szkoleniową która nauczy Cię wszystkiego co potrzebne.

2. W przypadku gdy nie posiadam minimalnych 50 godzin na serwerze lub nie mam 14 lat, to czy mogę nadal dołączyć do frakcji?
Tak, w niektórych przypadkach przymykamy oko.

3. W momencie gdy byłem/byłam karany/a punktami karnymi na forum to muszę je uwzględnić w wykresie kar serwerowych?
Nie, Nas interesują kary serwerowe – Bany, licencje lotnicze, zabrane prawo jazdy, wyciszenia. Jeżeli uwzględnisz punkty karne, docenimy Twoją szczerość.

4. Czy będąc wcześniej w akademii czy przysługuje mi egzamin przyśpieszony?
Nie, z aktualnymi wytycznymi tylko pełnoprawny pracownik ma możliwość przyspieszonego egzaminu.

5. Czy do doświadczenia z medycyną mogę napisać że oglądam seriale typu “Na sygnale” lub “Doktor House”?
Nie.

6. W przypadku gdy nie mam sprawnego mikrofonu czy będę przyjęty do akademii?
Zależy, w przypadku gdy do wyznaczonego terminu nie będziesz miał/a sprawnego mikrofonu zostaniesz wydalony/a.

7. Gdzie znajdę listę kar w formie tekstowej?
Listę kar w formie tekstowej znajdziesz Tutaj, na samym dole tabeli masz opcję wyświetlania kar w formie tekstowej.

Wykonał @TeKMistrz na potrzeby frakcji San Anderas Medical Department.

Edytowane przez Aza*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin