Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika solty oskarżony przez MarekSigma

MarekSigma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MarekSigma
Nick osoby oskarżonej: solty
Powód napisania skargi: Witam, podjechałem do salonu doherty i zaparkowałem przed drzwiami co trochę uniemozliwiało  wejscie do salonu (był to mały psikus na koledze obok ,który wyśmiał sytuację i potraktował ją jak żart), stałem cały czas obok pojazdu gdy nagle podjechał pracownik sara i mi założył blokadę (auto stało półtorej minuty a ja byłem centralnie obok) i w trakcie zakładania a nawet przed wsiadłem do środka i odpaliłem silnik aby odjechać jednak pracownik sara mnie olał i zabrał auto na pp w kwocie 900pln. Dla mnie jest to zachowanie niepoważne, z drobnego nie groźnego żartu na koledze który później pisał ,,xddd,, itp. co oznaczało że sprawa była bardzo nie groźna a pracownik sara zrobił aferę i nie potrzebne zamieszanie co zepsuło mi humor na cały wieczór i naraziło mnie na straty finansowe.
Dowody: https://imgur.com/a/AvTtkdR

Edytowane przez MarekSigma

Witam, z tej strony solty.

Zdecydowałem się odholować Twój pojazd bezpośrednio na parking policyjny, ponieważ utrudniał ruch — konkretnie uniemożliwiał wejście do salonu. Świadomie zrezygnowałem z próby kontaktu, ponieważ nie zamierzam tolerować obraźliwego nazywania mnie "psem".

Pisałem do kolegi który chciał wejść do salonu dla jaj, nie do ciebie ( wiadomość do kolegi mająca charakter żartobliwy: ~ ,,nie dla psa kiełbaska,,), ty w tedy jeszcze jechałeś cieżarówką, nie cały świat kręci się wokół ciebie. A z kolega sobie żartowaliśmy i nagle podjechałes ty i zepsułeś nam zabawę i zrobiłes aferę z niczego xD.

Edytowane przez MarekSigma

Jaka afera? Ja żadnej afery nie robie.

Poza tym, nie napisałeś „nie dla psa kiełbaska” tylko „nie ma” „nie dla psa” w momencie, gdy byłem obok. A więc nawet jeśli nie kierowałeś tych słów bezpośrednio do mnie, powinieneś zauważyć, że jestem w pobliżu i mogę odebrać to jako słowa skierowane do mnie. Tym bardziej że sytuacyjnie wyglądało to dziwnie – odpaliłem syreny, a Ty wtedy postanowiłeś wsiąść do pojazdu i napisać coś takiego.

Godzinę temu, MarekSigma napisał:

Pisałem do kolegi który chciał wejść do salonu dla jaj, nie do ciebie ( wiadomość do kolegi mająca charakter żartobliwy: ~ ,,nie dla psa kiełbaska,,), ty w tedy jeszcze jechałeś cieżarówką, nie cały świat kręci się wokół ciebie. A z kolega sobie żartowaliśmy i nagle podjechałes ty i zepsułeś nam zabawę i zrobiłes aferę z niczego xD.

Pisałem coś będąc w samochodzie ? a to ciekawe, po co kłamiesz ? ja rozmawiam z ziomkiem stoje do ciebie bokiem/tyłem a ty podjeżdzasz i odbierasz to o czym rozmawiamy jako do ciebie, weź człowieku o czym ty piszesz. Tego typu zachowania frakcji wpływają bardzo negatywnie na odbiór  serwera i zniechęcają  graczy do rozgrywki.

Graczu, najpierw naucz się odróżniać opinię od faktów. Po drugie – nie pisz o 'zniechęcających zachowaniach', skoro chwilę wcześniej sam nazwałeś mnie psem tylko dlatego, że chciałem odholować twój pojazd. Pamiętaj też, że różnica między nami jest prosta: ja faktycznie przykładam się do rozwoju serwera, ty natomiast ograniczasz się do trollowania i obrażania innych.

Na serwerze wspominałeś że masz nagranie, zatem pokaż je. 

Udowodnij że się myle i mam racje.

1 godzinę temu, MarekSigma napisał:

Nie mam nagrania i nie rozumiem czemu twierdzisz ze nazywałem Cię ,,psem,, skoro pisałem to do mojego ziomka xd nie do losowego gracza. Zachowujesz się jak dziecko z urażoną dumą a tutaj pod skargą nie ma na to miejsca.

Niestety dla ciebie, mam dowód.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin