Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o odwołanie z czarnej KSF.

Benio*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowną komisje KSF.

Piszę do Państwa w sprawie odwołania się z czarnej listy, na którą zostałem wpisany w dniu 01.07.2024. Trafiłem na czarną listę KSF z powodu kłamania w podaniach dotyczących wieku oraz za niepisanie ich samodzielnie. Chciałbym bardzo przeprosić za sprawienie kłopotu oraz za zawracanie głowy moją osobą. Moim wytłumaczeniem w tej sprawie jest to, że kłamałem z wiekiem w podaniu, ponieważ zawsze myślałem, że jeśli podam mniejszy wiek, to łatwiej będzie mnie przyjąć do jakiejś frakcji. Dodatkowo brat pomagał mi pisać podania, ponieważ sam nie do końca wiedziałem, co powinno się w nich znaleźć. Rok temu miałem 14 lat, a w tym wieku często przychodzą do głowy różne głupie pomysły — jednym z nich było właśnie kłamstwo w podaniu. Serdecznie chciałbym jeszcze raz przeprosić Szanowną Komisję KSF za sprawienie problemu.

Z poważaniem, Benio*

Z przykrością informuję, iż decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych nie zostajesz zdjęty z czarnej listy KSF. 

Niestety, ale wielokrotnie okłamałeś Zarządy frakcji w podaniach i nie było to na przestrzeni jednego roku, lecz w różnych rekrutacjach w różnych latach wpisywałeś różny wiek.
Na spotkaniu również okłamałeś członków KSF z wiekiem co niestety zostało bardzo źle odebrane pomimo okazania skruchy.
Spróbuj napisać wniosek za jakiś czas. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin