Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Rozpoczęcie wakacji z Radiem 4Life Music

.Darek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Uszanowanie, Sekretarz Redakcji @kvmykk.ogfRedaktor @Patryk99, oraz Młodszy Redaktor @Darek_alimenciarz, kłaniamy się! Zapraszamy do przeczytania relacji z dzisiejszego zlotu G1!

5D4B3bb_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

9ywzMSs.gif

Mamy piątek, jednak początek weekendu to nie jedyny powód dla dzisiejszej radości. Piątek, a dokładnie 27 czerwca, czyli? Zakończenie roku szkolnego! A jak zakończenie, to tym samym dzisiejszego dnia rozpoczynamy wyczekiwane przez wielu wakacje! Z tej okazji, na serwerze pojawiło się kilka zaplanowanych wydarzeń w tym dzisiejszy zlot w Las Venturas na parkingu G1! Zlot został zorganizowany przez prezenterów Radia 4Music, a dokładnie przez @Nugetss@Desterek@Orbit@KsawiKK@Patryk99@Iksde*@Wiktoria.Bungee. Pierwsza audycja, a zatem cały zlot rozpoczął się dokładnie o godzinie 17:30, otwierającym prezenterem był @Nugetss. W trakcie audycji na miejscu można było co jakiś czas uczestniczyć w losowaniach, gdzie spośród grona graczy wybierane były losowe osoby, które dostawały po 500-1000 PLN na głowę, organizowane również były szybkie palce. Na miejscu oprócz graczy zachęconych wspólną zabawą nie zabrakło także służb ratowniczych — dzielnie sprawowali opiekę nad wydarzeniem funkcjonariusze S.A. Police Department, jak i ratownicy z S.A. Medical Department. Idąc dalej, serwując dobre wieści możemy wam jeszcze powiedzieć, że w trakcie trwania zlotu na serwerze zostały otworzone bramki na przejazdach autostradowych, zwiększono cogodzinną premię pieniężną z kont Premium+ na 800 PLN, dotychczas 600 PLN, oraz zostały uruchomione premie zarobkowe, od godziny 19:00. Audycje, tak jak całe spotkanie na parkingu G1 trwały do godziny 01:00. Na miejscu może i nie pojawiło się tyle osób co zwykle, z powodu innych atrakcji w tym samym czasie, jednak atmosfera mimo to była świetna i można było się dobrze, wspólnie pobawić.

SHDKwNV.gif

Udało mi się przeprowadzić wywiad z Prezenterem Specjalistą @Orbit, zachęcam do przeczytania!

P - Patryk99
O - Orbit

P: Witam, z tej strony Redaktor Patryk99 z Redakcji 4Life News. Odpowiesz mi na kilka pytanek?
O: Hej, pewnie, z największą przyjemnością, St. prez. Spec. Orbit z tej strony

P: Byłeś jednym z organizatorów rozpoczęcia wakacji z Radiem 4Music. Skąd wziął się pomysł na taki event?
O: Pomysł narodził się wraz z odwołaniem eventu, który był zorganizowany we współpracy z 4Fight.

P: Jak oceniasz współpracę z resztą prezenterów?:
O: Współpraca z większością moich serdecznych kolegów i koleżanek oceniam na świetny, z racji porozumiewania się, pomocy wspólnej oraz wyrozumiałości wzajemnej kierowanej często po prostu ludzkim podejściem do naszego hobby.

P: O której zaczął się zlot i do której godziny grałeś?
O: Zlot był od 17:30 aż do końca limitu prezenterów, a każdy grał po 30 minut, ja grałem od 18:30 do 19.

P: Jakie atrakcje przygotowałeś na owe wydarzenie?
O: Atrakcje? Większe ilości bpm oraz troszkę pieniążków na losowanie i szybkie paluszki.

P: A jak oceniłbyś ogólny przebieg wydarzenia? Mógł być lepszy, czy jednak całość wyszła tak jak sobie to wyobrażałeś?
O: Przygotowania, przebieg oraz finalne podsumowanie zaliczę do jednego z najbardziej udanych eventów, zwłaszcza że było to zorganizowanie się nas spontanicznie na 100%.

P: Świetnie, jak oceniasz przebieg swojej części audycji?
O: Moja audycja ma niedociągnięcia, zwłaszcza że mikrofon zamiast na statywie leży ponad pół roku na stole, gdyż od czasu powodzi w Nysie nie było czasu na montaż statywu, heh.

P: Super, dziękuje za poświęcony czas na wywiad, życzę miłego dnia!
O: To ja dziękuję, pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia i miłego dzionka.

tx4uWhg.gif

Udało mi się przeprowadzić wywiad z Prezenterem @Nugetss, zachęcam do przeczytania!

D - Darek_alimenciarz
N - Nugetss

D: Witam, z tej strony Młodszy redaktor Darek_Alimenciarz  z Redakcji 4Life News. Odpowiesz mi na kilka pytanek?
N: Siema, z tej strony Początkujący Prezenter Nugetss z radia 4Music!

D: Byłeś jednym z organizatorów rozpoczęcia wakacji z Radiem 4Music. Skąd wziął się pomysł na taki event?
N: Inicjatywa wyszła od prezentera Desterka, z racji, że w wakacje czasu jest dużo, to polecieliśmy na spontanie i tak rozpoczęły się wakacje z naszym serwerowym radiem.

D: Jak oceniasz współpracę z resztą prezenterów?
N: Powiem krótko, aby każdy zrozumiał, współpraca jest na najwyższym poziomie, w dosłownie 10 minut zgraliśmy się, aby zrobić taki zlocik na serwerze.

D: O której zaczął się zlot i do której godziny grałeś?
N: Zlot zaczął się o godzinie 17:30 i to ja go rozpoczynałem swoją audycją. A grałem od godziny 17:30 do godziny 18:00

D: Jakie atrakcje przygotowałeś na owe wydarzenie?
N: Ode mnie było dużo losować oraz szybkie paluszki, na tyle mogłem sobie pozwolić tak naprawdę w te 30 minut.

D: A jak oceniłbyś ogólny przebieg wydarzenia? Mógł być lepszy, czy jednak całość wyszła tak jak sobie to wyobrażałeś?
N: Wydarzenie poszło po mojej myśli, lecz nie w pełni, z racji, że trochę mało osób było na samym zlocie na mojej audycji.

D: Świetnie, jak oceniasz przebieg swojej części audycji?
N: Z taką ekipą grało się jak nigdy, tak można zaczynać wakacje!

D: Super, dziękuje za poświęcony czas na wywiad, życzę miłego dnia!
N: Dziękuję również, życzę miłego dnia i miłych wakacji całemu serwerowi!

xw8UO84.gif

Udało mi się przeprowadzić wywiad z Prezenterem @Desterek, zachęcam do przeczytania!

K - Kvmykk.ogf
D - Desterek

K: Witam, z tej strony Sekretarz Redakcji Kvmykk.ogf z Redakcji 4Life News. Odpowiesz mi na kilka pytanek?
D: Siemka, z tej strony Doświadczony Prezenter Desterek z Radia 4Music!

K: Byłeś jednym z organizatorów rozpoczęcia wakacji z Radiem 4Music. Skąd wziął się pomysł na taki event?
D:: Jak oceniam wyśmienicie to jest ekipa godna podziwu to jest taki biznes ze są sami najlepsi każdy jest zgrany a ten event jak mowie wziął się ze spontanu i cos takiego powstało.

K: Jak oceniasz współpracę z resztą prezenterów?:
D: Zlot się zaczął od 17:30, który otwierał Nugetss, który grał do 18:00 a o 18 to ja grałem Aż do 18:30 i tak każdy prezenter następnie.

K: O której zaczął się zlot i do której godziny grałeś?
D: Atrakcje to wiadomo dobra muzyka dobra atmosfera troszkę pogadaliśmy, ale i również nagrody pieniężne.

K: Jakie atrakcje przygotowałeś na owe wydarzenie?
D: Wydarzenie wyszło naprawdę super każdy był zgrany na liczbę graczy nie patrzymy, bo jak to mówiliśmy było wszystko na spontanie.

K: A jak oceniłbyś ogólny przebieg wydarzenia? Mógł być lepszy, czy jednak całość wyszła tak jak sobie to wyobrażałeś?
D: Swoją część oceniam też fajnie przebiegła, wręcz wzorowa była.

K: Super, dziękuje za poświęcony czas na wywiad, życzę miłego dnia!
D: Dzięki również dzięki za wywiad jak mogę kogoś pozdrowić to pozdrawiam KsawiKK'a, orbita, wiktorie.bungee, hugokoptera i kiemona i magdusie839.

Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę oraz przeczytanie naszego tego artykułu !

Xks8FXp.png

L7EiIqV.png

AtwadlP.png

5wNnuaX.png

Edytowane przez Darek_alimenciarz

5 godzin temu, Desterek napisał:

Dzieki za wywiad nuggets tam sie pomylil bo @Orbit zapytal sie czy cos robimy no to troche rozkrecilismy na discordzie radia i tak wyszlo dzieki za wywiad pozdrawiam serdecznie 

Mój błąd! Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dzięki za wczorajszy dzień:*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin