Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Vort3x.ogf

Vort3x.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo od Spraw Frakcyjnych!

Na czarną listę zostałem wpisany 22.07.2024 jeszcze pod nickiem "Sebix79_Game" z powodu przebywania w ekipie innego serwera będąc we frakcji na owym serwerze. Jestem w stu procentach tego świadomy, że popełniłem wielki błąd i moje zachowanie było na słabym poziomie i nie powinienem takich rzeczy robić. Od momentu umieszczenia mnie na liście, przemyślałem sobie sytuację i nie powinienem tego robić, lecz czasu nie cofnę jedynie, mogę zagwarantować, że to już się nie stanie. Od czasu wcześniejszej mojej apelacji, od której minęło trochę czasu miałem pokazać aktywność serwerową, lecz w tym czasie miałem duże problemy w sprawach prywatnych i nie mogłem wchodzić na serwer, żeby pokazać, że się zmieniłem, lecz mogę zagwarantować, że stary ja już nie powrócę i będę myślał pięć razy, jak coś zrobię, żeby nie popełnić takiego samego błędu. Jedynie mi jest przeprosić administrację i zarząd owej frakcji, w której byłem oraz graczy, którzy widzieli, co robię źle. Myślę, że po takim czasie zrozumiałem swój błąd i znów go nie powtórzę.

Z poważaniem Vort3x.ogf...

Edytowane przez Vort3x.ogf
Literówka.

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Twoja aktywność na serwerze jest niewielka, co sprawia, że nie możemy ocenić czy Twoje zachowanie uległo zmianie. Dodatkowo próbowałeś ominąć czarną listę KSF, co również nie działa na Twoją korzyść.
Zwiększ swoją aktywność i udowodnij, że rzeczywiście zmieniłeś swoje postępowanie. Kolejną apelację możesz złożyć w grudniu 2025 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin