Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TSA - oskarżony przez cuker23

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cuker
Nick: cuker23
Serial: (serial ukryty)
Przynależność do frakcji: 
Powód napisania skargi: Wpisanie niewinnego na czarną listę z powodu oszustwa w podaniu
Data zdarzenia: 02.07.2025
Dowody: nie wiem co tu dać
Opis sytuacji: Napisałem sobie jakby nigdy nic podanie do frakcji TSA z nadzieją że się dostanę lecz moimi oczyma patrząc piszę że ktoś o mnie wspomniał i ja miałem takie ale się cieszę może się dostałem :D . Jednak patrzę a tam jakaś czarna lista pisze o co chodzi nic nie napisałem w podaniu źle i wgl chciałbym poznać powód dlatego napisałem do @PLojTEk żeby poznać powód w ewentualności do @Halloween. Odpoczywam sobie dzień wchodzę na serwer a kolega się dostał więc napisałem i się spytałem go  i on usłyszał że pomagało mi w podaniu AI a przecież ja nawet nie umiem właczać tego AI zawsze używam chatgpt ale nie mówie tu że mi żaden z nich pomagał bo ja spróbowałem napisac to z serca i chyba się udało chociaż nadal nie wiem czemu oszukiwałem w podaniu skoro napisałem samą prawdę. 

PS: Chciałbym zobaczyć i usłyszeć dowód
Świadkowie: Brak chyba że @Kapielski

• Starszy Administrator

Witaj, na czarnej liście TSA nie znalazłeś się za rzekome wspomaganie się systemami AI. Nie rozumiem, czemu pisałeś do PLojTka w tej sprawie, skoro już go nie ma we frakcji ok. tydzień, ale mniejsza. Powód pojawienia się Twojego nicku na czarnej liście jest za inne oszustwo, więc może racjonalnie wyjaśnisz tutaj, czemu od 2023 roku oszukujesz ze swoim wiekiem w podaniach do frakcji i nie tylko.

• Starszy Administrator
5 minut temu, cuker23 napisał:

Chciałbym się przyznać że w 2023 roku miałem 13 lat natomiast 2024 14 a w 2025 miałem 15 znaczy mam bo urodziny miałem parę dni temu

Kiedy dokładnie miałeś urodziny?

30 czerwca mam normalnie a więc kłamałem w podaniach i chciałbym się przyznać

i dlatego że nie miałem wtedy mutacji tak pisałem

a chciałem bardzo i marzyłem o byciu w frakcji :(

ale bana miałem i się nauczyłem żeby nie kłamać więc obiecuje że nie będę już kłamał w podaniach

Edytowane przez cuker23

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin