Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: Zaluzzja

Wlodek.Bialy.AntyTSA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Wlodek_Bialy.AntyTSA

Nick oskarżonego członka frakcji: Zaluzzja

Powód napisania skargi: Wepchnięcie się na miejsce postojowe, które było już zapełnione.

Dowody: https://imgur.com/a/8xjX4x7

Opis Sytuacji: I jak ja mam was traktować poważnie xD Już 6 razy próbowałem się dostać do tego waszego biznesu. Miałem wszystkie cechy idealnego członka frakcji, a wy co? Przyjmujecie takich cejotów i oto efekt xD. Ja wam liże tyłek i się podlizuję, żebyście się tylko zlitowali a wy takie coś? Rozumiem nie przyjąć za 1 razem po zdjęciu z BL, spoko, chcieliście przetestować moją cierpliwość, ale drugi raz i to samo? To już jest zwykłe chamstwo, no ale już pomińmy to bo dobrze wiem, że to i tak do niczego nie dojdzie, poza tym przypominam, że ja już was nie będę traktował poważnie. Tak jak widać na filmiku, gracz z nickiem Zaluzzja wpycha się na siłę na miejsce postojowe mimo, że wyraźnie widać, że miejsca już nie ma, owy gracz zamiast szukać innego miejsca postojowego postanowił dalej się wpychać. Zróbcie z tym co chcecie, ja tylko zgłaszam.

Witam, sytuacja przestawiona na filmiku została już wyjaśniona z pracownikiem. Widzę natomiast, że nie wyciągnąłeś żadnych wniosków po zdjęciu z czarnej listy, więc pragnę cię poinformować, że ponownie zostajesz na niej umieszczony. Pozdrawiam. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin