Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Rotator* - oskarżony przez matibfc [ DO ZAMKNIĘCIA ]

matibfc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie, Detective I Koszk SA. Police Department.

Wypowiadam się w tej skardze, gdyż podczas tego zatrzymania cadet był pod moją "opieką".

1 godzinę temu, matibfc napisał:

robiłem sobie chillowy kurs na apce, wyprzedziłem stratuma nie wiedząc że to PD po czym zostałem zatrzymany. Zostałem sprawdzony w MDT, żadnych notowań, wszystko git lecz funkcjonariusz wyskoczył mi z mandatem, ja się pytam, za co? przez około pół roku nie byłem zatrzymywany za jakieś przestępstwa, wszystko było okey, współpracowałem z cadetem a tutaj taka niespodzianka. Czemu tutaj nie było pouczenia? przecież  ja nie widzę podstaw by wystawić mandat za przekroczenie kilkunastu kilometrów, śmiech na sali.

Na funkcjonariuszu polega odpowiedzialność na obiektywną ocenę sytuacji i ewentualne wystawienie mandatu, to funkcjonariusz dokonuje wyboru czy twoje przewinienie nadawało się na mandat czy na pouczenie.

1 godzinę temu, matibfc napisał:

Czemu tutaj nie było pouczenia? przecież  ja nie widzę podstaw by wystawić mandat za przekroczenie kilkunastu kilometrów, śmiech na sali.

Kilkunastu kilometrów? [2025-07-04 19:57:13] [Output] :  NakazaĹ‚eĹ› zatrzymać siÄ™ graczowi matibfc (tablice Warzywoz) notujÄ…c u niego prÄ™dkość 142 km/h. (( - Teren zabudowany ))

Mam rozumieć, że przekroczenie prędkości o 62 km/h to tylko niewinne przewinienie?

Poza tym, w trakcie zatrzymania gdy funkcjonariusz Rotator* wystawiał ci mandat, próbowałeś przesiadki, wysiadłeś z pojazdu dlatego doliczone zostało ci niewykonywanie poleceń funkcjonariusza.

Niestety trafiłeś na Police Officera poza służbą, dlatego twoja próba ucieczki zakończyła się niepowodzeniem. 

To tyle ode mnie, czekam na rezultat.

Pozdrawiam.

27 minut temu, matibfc napisał:

1. Na jakiej podstawie wystawiono mi mandat? współpracowałem podczas zatrzymania, nie byłem karany przez długi czas, nie sprawiałem problemów, jakie tutaj są podstawy?

2 godziny temu, Koszk napisał:

Na funkcjonariuszu polega odpowiedzialność na obiektywną ocenę sytuacji i ewentualne wystawienie mandatu, to funkcjonariusz dokonuje wyboru czy twoje przewinienie nadawało się na mandat czy na pouczenie.

28 minut temu, matibfc napisał:

2. Miałem jechać 80km/h nie wiedząc że przedemną jest nieoznakowany radiowóz?

Dopuszczalna prędkość na tym odcinku drogi wynosiła 80km/h.

"Nie wiedziałem" Chyba na tym polega radiowóz nieoznakowany, prawda?

31 minut temu, matibfc napisał:

3. Trafiłem na officera poza służbą, hmmm... ciekawe, czasami się dziwicie czemu gracze was nie lubią, macie odpowiedź. Jeżeli wasza logika polega na trollowaniu gracza w próbie rzekomej "pomocy" przy zatrzymaniu to się nie dziwcie czemu gracze was nie lubią bo w mojej opinii jest to bardzo niesmaczne zachowanie.

Nikt nie zmusił cię, abyś próbował wsiąść do pojazdu innego gracza. Dostałeś polecenia których nie wykonałeś, sam popełniłeś błąd a teraz problem leży w nas?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin