Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Patryk99 - oskarżony przez kopekkopekkopek

kopek123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Patryk99
Data i godzina zdarzenia: 11.07.2025
Pełen opis sytuacji: Witam, była akcja na strefie DM zabiłem funkcjonariusza Patryk99 o [2025-07-11 14:23:34] [Output] : [DM Area] Gracz Patryk99 zostaĹ‚ zabity przez gracza kopekkopekkopek. Dosłownie chwilę później zostałem powalony i zakuty przez og.ruddyy0 [2025-07-11 14:27:22] [Output] : â’ľ ZostaĹ‚eĹ› zĹ‚apany przez funkcjonariusza og.ruddyy0. po tym krótkim czasie, niespełna 4minut gracz Patryk99 postanowił mi dać za to wpis [2025-07-11 14:30:27] [Output] : * [11.07.2025 14:26] ZabĂłjstwo funkcjonariusza na strefie DM// Police Officer III + I Patryk99. (Patryk99) i wysłać swojego kolegę z którym siedział w jednym radiowozie, aby znalazł mnie i wysłał do więzienia. Po odegraniu RP dowiedziałem się, że idę do więzienia na 80min za zabójstwo i ostrzał PD. Z tego co wiem powinienem trafić na 50min, a nie 80min. Pozdrawiam kopekkopekkopek

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ⓘ Powód: Wpis w MDT + ostrzał w kierunku PD
Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 80 minut/y.
[2025-07-11 14:23:34] [Output] : [DM Area] Gracz Patryk99 został zabity przez gracza kopekkopekkopek.
[2025-07-11 14:30:27] [Output] : * [11.07.2025 14:26] ZabĂłjstwo funkcjonariusza na strefie DM// Police Officer III + I Patryk99. (Patryk99)
[2025-07-11 14:30:51] [Output] : Patryk99 [296]: 50 minut za zabĂłjstwo + 30 za ostrzaĹ‚, czyli mamy 80 minut. 

Ja, kopekkopekkopek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez kopekkopekkopek

• Support

Witam, z tej strony Police Officer III + I Patryk99 z S.A. Police Department. 
Zacznę od początku, były prowadzone działania na strefie DM, podczas, których zostałem zabity przez Ciebie. Przez zabójstwo zostałeś wpisany do bazy, chwilę później, działania były ciągle na strefie bezprawia, gdzie ty wraz z kolegą zostaliście złapani i wsadzeniu do radiowozu. Patrząc na to, że miał Pan wpisa + doszło do ostrzału w kierunku SAPD. Jak dla mnie nie doszło do żadnego błędu, miał Pan wpis w MDT + ostrzał w kierunku PD , więc kara więzienna nadana prawidłowo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin