Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wr77zeR* - oskarżony przez marekbojuwkarz

bleood
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wr77zeR*
    Data i godzina zdarzenia: 2025-07-18 ok. 18
    Pełen opis sytuacji:
Witam pisze tę skargę gdyż wydaje mi się to wręcz komiczne. A więc tak.
Było czyszczenie dm i moje 2 auta zostały zabrane na parking policyjny. Całą akcją dowodził @Wr77zeR* dlatego do niego kieruję tę skargę. 
Zacznijmy od gammy...
<< Wr77zeR* [267]: wystawała z chodnika na droge i blokowała przejazd
Racja, wystawała w powietrzu 1 kołem, ale no dobra... blokuje to blokuje, lecz faktem jest to, że nie da się i tak tamtędy przejechać gdyż jest tam barierka. Więc nie wiem o jakim przejeździe tutaj mówimy.
Dobrze. A więc teraz cheetah. 
Powiem tak, nie wiem jak dużym autem musiałbyś jechać żeby się nie zmieścić. Lecz powód wstawienia to "pojazd pozostawiony na terenie bazy frakcji" Baza frakcji w kanałach na dm? Ciekawe...
<< Wr77zeR* [267]: stal na srodku kanałów, wiec utrudniał przejazd
Gdzie na środku? Nawet na ssie widać, że stoi z boku. 
Dobrze, a więc tyle ode mnie. 
✔ Otrzymałeś/aś 2500.00 PLN od gracza Robsonek. Za gamme oddano mi pieniądze, lecz nie wiem co z cheetahem.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/vpUHUEI
https://imgur.com/a/y3sKB73
https://imgur.com/a/mLCKO2o

Ja, marekbojuwkarz zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez marekbojuwkarz
oddanie hajsu

• Administrator

Witam, Lieutenant Wr77zeR* - Police Department. Postaram się szybko i treściwie odpowiedzieć na twoje zarzuty.

Godzinę temu, marekbojuwkarz napisał:

Racja, wystawała w powietrzu 1 kołem, ale no dobra... blokuje to blokuje, lecz faktem jest to, że nie da się i tak tamtędy przejechać gdyż jest tam barierka. Więc nie wiem o jakim przejeździe tutaj mówimy.

Na samym dole wrzucam dwa zdjęcia w imgurze, barierka znajduje się tylko na samym początku wjazdu na strefe dm, potem jest tam normalny przejazd, który Twoja gamma blokowała zmuszając innych do zjeżdżania na przeciwległy pas w celu ominięcia jej.

Godzinę temu, marekbojuwkarz napisał:

Dobrze. A więc teraz cheetah. 
Powiem tak, nie wiem jak dużym autem musiałbyś jechać żeby się nie zmieścić. Lecz powód wstawienia to "pojazd pozostawiony na terenie bazy frakcji" Baza frakcji w kanałach na dm? Ciekawe...
<< Wr77zeR* [267]: stal na srodku kanałów, wiec utrudniał przejazd
Gdzie na środku? Nawet na ssie widać, że stoi z boku. 

Faktycznie, troszkę przesadziłem, mówiąc o samym środku kanałów. Niemniej jednak, nie stał z boku i nadal utrudniał przejazd przez kanały, zmuszając graczy do omijania go, więc poprawnie został oznaczony jako pojazd do zarekwirowania, jako utrudniający przejazd na strefie DM.
Co do samego powodu umieszczenia go w parkingu policyjnym - nie mam nad tym kontroli, błąd leży tutaj po stronie SWAT Officera, który ten pojazd umieszczał.
Ale z tego, co wiem, gotówka za umieszczenie Cheetaha z niepoprawnym powodem została Ci już zwrócona, więc wydaje mi się, że sprawa została wyjaśniona.
Nie mam nic więcej do dodania w skardze, poczekajmy na wypowiedź Executive Staffu.

https://imgur.com/a/z8mAjU8 - czerwony prostokąt oznacza mniej więcej miejsca gdzie stały Twoje dwa pojazdy.

Witm

3 minuty temu, Wr77zeR* napisał:

zmuszając innych do zjeżdżania na przeciwległy pas w celu ominięcia jej.

Myślę, że na ssie który dałeś niżej nie wystaje ona znacznie a prawie wogóle. Dodam, że była znacznie w powietrzu co jeszcze bardziej ułatwiało przejazd.
W mojej opinii dało się jak najbardziej przejechać. Patrząc również, że jest to strefa BEZPRAWIA i bez problemu można jeździć pod prąd. Lecz wydaje mi się, że i tak dało się bez problemu przejechać nie dotykając nawet koła gammy w powietrzu.

8 minut temu, Wr77zeR* napisał:

umieszczenie Cheetaha z niepoprawnym powodem została Ci już zwrócona,

Tak, oraz chciałbym przeprosić za błąd w skardze gdyż cheetah pomylił mi się z gamma. Więc teraz chciałbym zobaczyć co ma do powiedzenia na ten temat Zarząd, pozdrawiam:)

• Administrator
1 minutę temu, marekbojuwkarz napisał:

Patrząc również, że jest to strefa BEZPRAWIA i bez problemu można jeździć pod prąd.

Oczywiście można jeździć pod prąd na strefie bezprawia, jednak nadal utrudniała ona przejazd, a od tego są wywozy pojazdów z dm'a, aby takowe pojazdy zabrać.

1 minutę temu, marekbojuwkarz napisał:

Dodam, że była znacznie w powietrzu co jeszcze bardziej ułatwiało przejazd. Lecz wydaje mi się, że i tak dało się bez problemu przejechać nie dotykając nawet koła gammy w powietrzu.

Znacznie? Na zdjęciu przedstawiającym gamme widać, iż jej koło jest mniej więcej na równi klatki piersiowej Officer'a, więc żaden samochód osobowy by się pod nią nie zmieścił.

W dniu 19.07.2025 o 15:30, Wr77zeR* napisał:

Niemniej jednak, nie stał z boku i nadal utrudniał przejazd przez kanały, zmuszając graczy do omijania go, więc poprawnie został oznaczony jako pojazd do zarekwirowania, jako utrudniający przejazd na strefie DM.

W dniu 19.07.2025 o 15:30, Wr77zeR* napisał:

Ale z tego, co wiem, gotówka za umieszczenie Cheetaha z niepoprawnym powodem została Ci już zwrócona, więc wydaje mi się, że sprawa została wyjaśniona.

Myślę, że skarga została rozwiązana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin