Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - mircu2000

mircu2000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie mojego wniosku o zdjęcie z czarnej listy. Powodem umieszczenia mnie na liście była pełniona przeze mnie rola na innym projekcie.

Chciałbym zaznaczyć, że aktualnie nie pełnię żadnej funkcji ani nie uczestniczę w życiu żadnego innego projektu. Nie jestem w żaden sposób zaangażowany w działalność konkurencyjną, a moim jedynym celem jest możliwość normalnej gry i uczestniczenia w społeczności z zachowaniem obowiązujących zasad.

Moja wcześniejsza aktywność na innym projekcie nie była nastawiona na działanie na szkodę ani nie miała charakteru konfliktowego. Była to indywidualna decyzja, której konsekwencje w pełni rozumiem, jednak zależy mi na pozytywnym rozwiązaniu sprawy i otrzymaniu szansy na normalne funkcjonowanie bez ograniczeń.

Będę wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

Z wyrazami szacunku,
[mircu2000]

Z przykrością informujemy, że nie podjęto dyskusji w sprawie Twojego wniosku o usunięcie z czarnej listy KSF, ponieważ zostałeś na nią wpisany w maju bieżącego roku.
Zgodnie z obowiązującymi zasadami, apelację można złożyć dopiero po upływie 9 miesięcy od daty wpisania na listę.
Zachęcamy zatem do ponownego złożenia wniosku najwcześniej w lutym 2026 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin