Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na _RySiek* oskarżony przez xeytzzz

xeytzzz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: _RySiek*

Data i godzina zdarzenia: 22.07.2025 16:30 - 17:15 jakos

Pełen opis sytuacji: jakis chlopek mial poscig, stwierdzilem ze mu pomoge, po okolo 5 minutach uciekania napisal do mnie wiadomosc w stylu "dawaj komisiarat ls przesiadka" no to podbilem na komisiarat, wariacik sie przesiadl, napisalem mu by wyskoczyl kolo dm, wyskoczyl se, jezdzilem po ls grzecznie nikogo nie taranujac i jezdzac sobie, w pewnym momencie napisalem na /cb help fast i retard! czy jakos tak spytal czy poscig, odpowiedzialem ze tak, w miedzyczasie na biznesowym pisze do mnie Desterek zebym podbijal grove street na dm, wjechalem po czym chlopaki nie wiedzieli ze to ja i mnie zabili, wrocilem z buta na GS, i sie tam krylem, wyjechalem na 30 sekund z GS cheetahem lecz czekali tam na mnie fp, nie zastanawiajac sie dlugo wskoczylem w kanaly z mostu, schowalem sie na tyle dlugo ze zdazylem zrobic ss gdzie sie chowam, podjechal do mnie kolega ktory chcial mnie zabrac Greenwoodem lecz jakis policjant administartor pokrzyzowal nam plany i mnie zabil, odrodzilem sie i schowalem sie  znow na tyle dlugo zeby wyslac komukolwiek moja lokalizacje w postaci ssa ( https://imgur.com/a/xyKKdJH ), siedzialem tu jakies moze 5-10 minut ale kolega ktory mial mnie zgarnac byl ciagle zabijany, po jakiejs chwili widze ze zostalem wsadzony po pidzie no i jaki to jest sens?

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/kK9hOtsdg46G8sh7x?invite=cr-MSxIb0ssMjI3MTA4Nzcz

Edytowane przez xeytzzz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin