Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kajzersky - oskarżony przez Adracz45.AntyTSA

Adracz45
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kajzersky
    Data i godzina zdarzenia: 21.01.2025 14:30
    Pełen opis sytuacji: Otóż funkcjonariusz po zatrzymaniu i załatwieniu formalności przetrzymywał mnie dłużej niż trzeba było, mimo, że kolega, który mógł czekać na lawetę, by zabrać pojazd stał obok. Ten jednak wolał sobie dachować i odwalać po ulicy. Również dodam, że oskarżony nawet na syrenach, postanowił jechać przepisowo i jak najwolniej, by zająć mi więcej czasu. Dodatkowo na koniec staranował on niewinnego gracza na chodniku. Dowody w postaci więcej filmów i logów mogę podesłać na prośbę. edit: I proszę bez zbędnych śmiesznych reakcji od koleżków, bo nikogo nie rusza taki typ prowokacji.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/zVTJphw https://imgur.com/a/mGa7s7k

Spoiler

[2025-07-21 14:13:01] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz Kajzersky Nakazał Ci się zatrzymać!
[2025-07-21 14:13:01] [Output] :  * (( Zanotowana prędkość to 120 km/h ))

[2025-07-21 14:22:53] [Output] : Kajzersky [45]: Niestety, nic na to nie poradze

na pytanie dlaczego jego kolega nie mógł poczekać na pojazd:
[2025-07-21 14:22:53] [Output] : Kajzersky [45]: Niestety, nic na to nie poradze

[2025-07-21 14:30:35] [Output] : Ⓘ Powód: Odmowa mandatu
[2025-07-21 14:30:35] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 22 minut/y.

Ja, Adracz45.AntyTSA zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Adracz45.AntyTSA
wzor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin