Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nieznajomy_8850 - oskarżony przez Adracz45.AntyTSA

Adracz45
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nieznajomy_8850
    Data i godzina zdarzenia: 24.07.2025 22:45
    Pełen opis sytuacji: Otóż postanowiłem sobie po ciężkim dniu wezwać taksówkę, jak widać na nagraniu w dowodach, w miejscu publicznym, gdzie każdy ma prawo przebywać. Zgłoszenie przyjął gracz Pawi., lecz oskarżony postanowił, zagrażając życiu każdemu graczowi znajdującemu się na rondzie, latać po ulicy i urządzać strzelnicę pokazową. Ten postanowił wykonać ostrzał z ŚPB w moją stronę, lecz bez skutku, bo jak wiadomo wzywałem taksówkę. Oskarżony nie mógł jednak dokonać swojego celu więc postanowił ustawić sobie binda na zakuwanie i podejść do mnie, by następnie zakuć i zbugować zaakceptowane już zgłoszenie przez TSA, gdzie potem mi prywatnie gracz pytał się co się stało, że zgłoszenie zostało odrzucone. Oskarżony więc w taki sposób zmarnował czas pracownika TSA jak i mój, nie licząc też reszty graczy, którzy po prostu próbowali robić swoje, lub przejść bezpiecznie przez rondo, które niestety było otoczone przez SAPD niczym jak przez terrorystów, którzy zabijali każdego na swój widok. Oskarżony, jak dodam, po zakuciu mnie latał po ulicy, powodując zagrożenie dla każdego uczestnika ruchu. Na nagraniu kolegi również widać jak inny gracz z SAPD postanawia zakuć graczy za to, że obserwują bacznie rondo, mimo żadnych zakazów wjazdu ani też WNTZ, którego tam nie było na ten moment. Proszę więc ukarać oskarżonego o samo wykorzystywanie bugów w celu schwytania gracza, jak i też zakuwanie ich bez żadnego normalnego powodu, gdyż rondo było na ten moment otwarte dla każdego. Nawet każdy wtedy przebiegał obok, a oskarżony nic z tym nie robił.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/mE1uqwq
                                                                                                                                                                                                                      Ja, Adracz45.AntyTSA zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• 2 tygodnie później...

Funkcjonariusz wykonywał swoją pracę.

Ewidentnie widać na nagraniach, że rondo jest zamknięte, więc nie ma mowy o zagrożeniu w ruchu drogowym, skoro wszystkie ulice były zamknięte. Na dodatek widać, że SWAT przekazywało informację aby się rozejść, ale nie reagowaliście.

Skarga odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin