Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Do RCONa] Dwie nowe prace. (Proszę się nad tym zastanowić).

4piwagura8
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysł na 2 nowe prace. Chciał bym żebyście to przemyśleli. Jeśli nie ten dział to sorry. Pierwsza praca to kopalnia w nowym miejscu taka że tylko biegasz po blipach nie jedziesz nigdzie zarobki np od 12 do 16 PLN za punkt. Druga praca to montaż części. Zarobki to np od 13 do 17 PLN za punkt. Wymagania kopalnia 1000LP a montaż części 1500LP. Oczywiście zarobki i wymagania mnie nie interesują ale proszę przemyśleć tylko dodanie tych prac szczegulnie tych. Na starej edycji były takie prace i było bardzo fajnie!! Błagam przemyślcje coś.

Hmmmmmmmm.....z montażem części to się jeszcze zgodzę bo była to praca jeszcze jak cie mogę, no ale z kopalnią juz nie, ponieważ zobaczcie ile czasu jej nie było. Fakt faktem, że administracja RCON pewnie ma stary skrypt, no ale przecież nie po to się trudzie z nowym skryptem na kopalnie, aby teraz stara wgrać co? A skoro już tak chcemy ta stara kopalnie to może nie h administracja RCON wgra ja nam jako prezent na święta. Np. wolne w szkole zacznie nam się 22.12 to wtedy by została ta praca wgrana, a 02.01 została by ona zmieniona na taką co jest teraz. A montaż części jak najbardziej mógł by zostać wgrane jestem za.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin