Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supporterką borufka.!

Bulis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @Bulis z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Supporterką @borufka.!

WvKtaAZ.gif

B: @Bulis
bo: @borufka.

B: Witaj, z tej strony Młodszy Reporter Bulis z Redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy chciałabyś udzielić odpowiedzi?
bo: Hejka, oczywiście!

B: Świetnie! Na sam początek wywiadu chciałbym cię zapytać, czy mogłabyś opowiedzieć coś o sobie i o swoich zainteresowaniach?
bo: No to tak, jestem Magda, w grudniu będę mieć już 17 lat. Od ponad 2 lat zajmuję się cukiernictwem i naprawdę sprawia mi to dużą satysfakcję — uwielbiam wymyślać nowe przepisy i dekorować słodkości. W wolnych chwilach lubię spotykać się ze znajomymi, chodzić na spacery albo po prostu spędzać czas w domu z rodziną — często gramy w gry planszowe albo oglądamy razem filmy. Lubię też czasem odpalić komputer i pograć w różne gry, przetestować coś nowego albo po prostu zrelaksować się przy ulubionym tytule. Ogólnie staram się łączyć swoje zainteresowania, spotkania z ludźmi i czas dla siebie, żeby mieć balans między wszystkim i czerpać z życia jak najwięcej.

B: Przejdźmy do tematu serwera, w jaki sposób trafiłaś na serwer 4Life?
bo: Zaczęło się około 3 lata temu, kiedy mój starszy brat namówił mnie, żebym zagrała z nim w MTA. Oczywiście się zgodziłam i tak trafiłam na serwer 4Life. Od samego początku spodobał mi się klimat serwera, ludzie i możliwości, jakie daje rozgrywka — tak jakoś wciągnęło mnie to całkowicie i zostałam tu do dziś.

B: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
bo: Moje początki na serwerze były dość trudne, bo sporo rzeczy kompletnie mnie przerastało i nie wiedziałam, od czego zacząć. Wszystko było nowe — mechaniki, zasady, sposób poruszania się po świecie. Na szczęście z czasem zaczęłam ogarniać wszystko powoli, a inni gracze też pomagali mi się odnaleźć. Teraz wspominam te pierwsze dni z uśmiechem, bo choć były wymagające, to dzięki nim nauczyłam się naprawdę dużo i poczułam satysfakcję z każdej małej wygranej czy osiągnięcia na serwerze.

B: Jeżeli mogę zapytać, skąd wziął się pomysł na nick ''borufka.''?
bo: Pomysł na nick jest prosty, od dziecka lubię borówki, więc chciałam, żeby coś z tym było w moim nicku. Padło na ‘borufka’ i już zostało.

B: Faktycznie dośc prosty pomysł. Niedawno otrzymałaś szansę bycia na randze Supporta. Co poczułaś w momencie ujrzenia swojego nicku na wynikach?
bo: Na początku moje emocje były mieszane – trochę stresu, trochę podekscytowania – ale po chwili poczułam ogromną radość. To była taka satysfakcja, że moje starania zostały docenione, i od razu miałam większą motywację, żeby jeszcze bardziej angażować się w pomoc graczom.

B: Dobrze. Czy stanowisko Supporta faktycznie zabiera dużo czasu? Jako członkowie Ekipy Serwera musicie spełniać jakieś normy?
bo: Tak, stanowisko Supporta potrafi zabrać sporo czasu, bo jednak zawsze ktoś czegoś potrzebuje. Do tego mamy swoje normy do wyrobienia, więc trzeba być systematycznym.

B: Jasne. Jesteś członkiem organizacji Poena Capitis – co to za organizacja? Kiedy i w jakich okolicznościach do niej dołączyłaś?
bo: Poena Capitis to zwykła organizacja na serwerze. Dołączyłam jakiś czas temu, bo chciałam mieć więcej możliwości w grze i poznać ludzi z organizacji.

B: Oczywiście poznawanie ludzi jest zawsze na plus. Powiedz mi proszę, na czym głównie opierają się Twoje obowiązki w roli Supporterki serwera?
bo: Jako support głównie ogarniam graczy — pomagamy, odpowiadamy na pytania i pilnujemy, żeby wszystko na serwerze szło gładko. Czasem to sporo roboty, ale daje sporo satysfakcji.

B: Jesteś obecnie we frakcji TSA na randze Starszy Przewoźnik. Czy myślałaś kiedyś nad zmianą frakcji na inną?
bo: Nie myślałam o zmianie frakcji przez cały czas, odkąd jestem w TSA. Tu najbardziej się odnajduję.

B: Opowiesz, jak wygląda praca we frakcji?
bo: No dużo nie ma co opowiadać, rozwożenie graczy z punktu A do punktu B taksówką. Ewentualnie autobusem, limuzyna czy też helikopterem.

B: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem? Jeśli tak, chciałabyś się nimi podzielić?
bo: Aktualnie nie mam żadnych większych marzeń związanych z serwerem, po prostu cieszę się tym, co jest.

B: Czyli osiągnęłaś już wszystko, co chciałaś, rozumiem. Przejdźmy do kolejnego pytania. Na chwilę obecną masz ponad 2600 godzin przegranych na serwerze. Jak wspominasz ten czas? 
bo: Czasami zdarza się, że pomyślę, czy to nie za dużo, ale serio nie żałuję — dzięki serwerowi poznałam masę fajnych osób i to się najbardziej liczy.

B: Ile zgromadziłeś majątku przez cały czas spędzony na serwerze? Czy uważasz, że na 2629 godzin jest wystarczający, czy chciałabyś go zwiększyć? Co posiadasz w swojej kolekcji?
bo: Na ten moment nie mam zbytnio dużego majątku, ale nadal staram się go rozwijać. Teraz w swojej kolekcji posiadam Faggio 1.6, PCJ-600 2.0, YPZ-900 1.6, Bullet 2.2 oraz Zion STD 2.2.

B: Żałujesz poświęcenia tylu godzin na serwer?
bo: Nie, nie żałuję. Te 2600 godzin to był czas pełen różnych akcji — śmiesznych, czasem stresujących, ale zawsze ciekawych. Dzięki serwerowi poznałam sporo osób i mam fajne wspomnienia, więc bardziej to traktuję jak dobrą przygodę niż coś straconego.

B: Na koniec wywiadu troszkę luźniejsze pytanka. Jakie auto na serwerze podoba Ci się najbardziej?
bo: Najbardziej lubię Bulleta, jest szybki, wygodny i po prostu pasuje mi jego styl. Często nim jeżdżę po serwerze i sprawia mi on dużo frajdy.

B: W jakim mieście w grze lubisz przebywać najbardziej?
bo: Los Santos to moje ulubione miejsce — fajnie się tam poruszać i wszystko jest blisko. Po prostu najlepiej mi się tam gra.

B: Czy pogrywasz w jakieś inne gry niż MTA? Jeśli tak to jakie?
bo: Oczywiście! Poza MTA zdarza mi się pograć w Robloxa, Fortnite’a czy Life is Strange. Ostatnio wróciłam też do Minecrafta, bo mam do niego duży sentyment. Mimo tego najwięcej czasu i tak spędzam tutaj na serwerze, bo to daje mi najwięcej frajdy.

B: Wielkimi krokami zbliżamy się do końca wywiadu, czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić?
bo: Jasne, na samym początku chciałabym Cię pozdrowić, a pozdrowienia kieruję też do frakcji TSA, biznesu 4Life Cinema Center oraz do ekipy serwera!

B: Z mojej strony to wszystko. Serdecznie dziękuję Ci za udzielenie wywiadu oraz poświęcenie na niego czasu.
bo: Ja również dziękuje za przeprowadzenie wywiadu i poświęcony czas. Pozdrawiam serdecznie.

5D4B3bb.png
Dziękuje za przeczytanie wywiadu, zachęcam do śledzenia dalszych materiałów!

BN1srFa.png
Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Edytowane przez Bulis

xDDDD ale hipokryzja

B: Jesteś obecnie we frakcji TSA na randze Starszy Przewoźnik. Czy myślałaś kiedyś nad zmianą frakcji na inną?
bo: Nie myślałam o zmianie frakcji przez cały czas, odkąd jestem w TSA. Tu najbardziej się odnajduję.

19.08.2025

Z przykrością informujemy, iż Starszy Przewoźnik @borufka. odchodzi z frakcji na własne życzenie.

Niezła hipokryzja z strony odpowiadającego na pytania, mowa tutaj o fragmencie z TSA dokładnie to pytanie.

Cytat

Wczoraj wydarzyło się to 

Cytat

19.08.2025

Z przykrością informujemy, iż Starszy Przewoźnik @borufka. odchodzi z frakcji na własne życzenie.

Rozumiem że wywiad mógł być przeprowadzany przed odejściem z frakcji, ale w takim przypadku takie pytania powinny się nie pojawić w takowym wywiadzie.

Teraz, kvbvs_ukraina.AntyTSA napisał:

Niezła hipokryzja z strony odpowiadającego na pytania, mowa tutaj o fragmencie z TSA dokładnie to pytanie.

Wczoraj wydarzyło się to 

Rozumiem że wywiad mógł być przeprowadzany przed odejściem z frakcji, ale w takim przypadku takie pytania powinny się nie pojawić w takowym wywiadzie.

uu sigma 

• Moderator
17 minut temu, kvbvs_ukraina.AntyTSA napisał:

Wczoraj wydarzyło się to 

Odejście z frakcji =/= z brakiem powrotu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin