Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zarobki we frakcji.

MaTTix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zależy Ci na zarobkach to zapraszam na prace dorywcze. Frakcje to jest DODATEK, a nie. ,,Daj palec, to weźmie całą rękę" :)

Podstawą serwerów MTA są frakcje, wielkie urozmaicenie serwera. Jeżeli nie byłoby frakcji to raczej nie byłoby graczy.

Błędny ten Twój tok myślenia.

Jestem za Hyakiem bo jak się jezdzi na lawetach to w godzinę spale 150l potem 500 na paliwo do tego jezdzi sie z cały dzień i co z tej wypłaty nic tylko się traci myślę, że zarobki we frakcjach X2 były by idealne korona nikomu z głowy nie spadnie.

Jak zależy Ci na zarobkach to zapraszam na prace dorywcze. Frakcje to jest DODATEK, a nie. ,,Daj palec, to weźmie całą rękę" :)

Podstawą serwerów MTA są frakcje, wielkie urozmaicenie serwera. Jeżeli nie byłoby frakcji to raczej nie byłoby graczy.

Błędny ten Twój tok myślenia.

Dokładnie.

Mówią ze frakcjie sa dla  4fan dobrze HYAK napisał , średnio osoby mają niskie stopnie tam jest do 1850 pln na godzinę  samo zatankowanie wozu strażackiego  to  po dłuższej jeździe to nawet do 700 pln  to prawie połowa wynagrodzenia godzinnego  w wozie jest 150 litrów paliwa ale co z tego jak po poł godziny już nie ma 75 litrów  jest kosmiczne spalanie paliwa .

Gibi jak dla cb frakcja  jest 4 fan to pz

Sama  nazwa prace dorywcze (( DORYWCZE ))

Było to by nie logiczne  gdyby  prace gdzie nic nie obowiązuje było by bardziej opłacalne  od tych gdzie musisz być ciągle na służbie  nie możesz odejść na 30 sek od  monitora  bo już cię zbanują.

We frakcjach od kilku miesięcy widać coraz większe zmiany ale i tak osoby nie chcą przychodzić bo  się nie da się nic uzbierać.

Jak dla innych frakcja to Dodatek albo 4fun to na cholere banujecie ludzi nie rozumiem .

Nie piszcie takich smieci ze frakcja to 4fun albo dodatek bo jesteście śmieszni

Poco we frakcjach Norma tygodniowa  no  poco skoro to dodatek  Lol 

Śmiech na sali  ++++

Jeśliby to weszło w życie to można by wtedy liczyć na jakąś pomoc ze strony np. takiego SDSA ;p (nie mam na myśli, że ta frakcja nic nie robi wręcz przeciwnie robi i to dużo lecz przy liczbie +- 10 osób na służbie to ciężko pomóc każdemu) 

lider: 2800 PLN, według mnie porównując do stawek z prac dorywczych to frakcje powinny zarabiać nieco więcej.

Aha dziwne iż ty jesteś liderem więc ci to odpowiada a jak by patrzeć na innych pracowników to im nie będzie dobrze :/ jak byś był zwykłym pracownikiem to byś tak nie napisał.Dla mnie jest dobrze tak jak jest.Albo stare zarobki można by dać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin