Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zarobki we frakcji.

MaTTix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem lider powinien zarabiac conajmniej 3900 a reszta troszkę mniej ;/

Jak dla mnie trochę za dużo takie 3500 + 500 z p+ wystarczyło by.Teraz piszę o wypłacie lidera 

Nadal mało ogl to dobrze by było zeby adpeciak zarabiał mniej a po zdaniu egzaminów już podwyzszone zarobki

Na magazynie, TME czy TMC na godzine luzno 4 kafelki zgarniasz, a jako lider 2800, gdzie masz obowiazki dosc duze. Bezsens.

Zdecydowanie duże obowiązki. Natomiast są one poza służbą. Na służbie lider nie robi dużo więcej niż zwykły pracownik. Frakcje mimo, że są "filarami" serwera zawsze mogą być prowadzone przez osoby, które wolą rp od pieniędzy.

Na magazynie, TME czy TMC na godzine luzno 4 kafelki zgarniasz, a jako lider 2800, gdzie masz obowiazki dosc duze. Bezsens.

Zdecydowanie duże obowiązki. Natomiast są one poza służbą. Na służbie lider nie robi dużo więcej niż zwykły pracownik. Frakcje mimo, że są "filarami" serwera zawsze mogą być prowadzone przez osoby, które wolą rp od pieniędzy.

Ktoś te "RP" musi napisać i ogarnąć aby jakoś wyszło nie sądzisz ? a za prace która nie jest łatwa.. ,jak na magazynie noszenie paczek czy odwalanie expresem to nic trudnego tylko jezdzisz czy biegasz ..

Dokładnie, dostałem od XQ wiadomość, że jak na razie nie widzi powodu dla którego miałby zwiększyć zarobki, gdyż niektóre frakcje nic od siebie nie dają.

Nasuwa mi się pytanie - co my możemy zrobić? SAMD czy SAFD nie ma na służbie bo nie mają co robić - potrzebne są skrypty, czekać na to, aż Zbyk się za to weźmie to też trochę poczekamy.. 

Chyba nic nie poradzimy, niedługo to wszyscy przejdą na dorywczaki ;)

Dokładnie, dostałem od XQ wiadomość, że jak na razie nie widzi powodu dla którego miałby zwiększyć zarobki, gdyż niektóre frakcje nic od siebie nie dają.

Nasuwa mi się pytanie - co my możemy zrobić? SAMD czy SAFD nie ma na służbie bo nie mają co robić - potrzebne są skrypty, czekać na to, aż Zbyk się za to weźmie to też trochę poczekamy.. 

Chyba nic nie poradzimy, niedługo to wszyscy przejdą na dorywczaki ;)

To wiecie moze zamknijmy ten temat usuniemy frakcje przenieśmy się wszyscy na magazyn może ? Wracając co mamy dać od siebie jak  ciągle jest to samo żadnych nowych skryptów do pracy nikt nie chce pracować na służbie żadna frakcja od siebie nic nie da bo nie mam jak .. 

Czy w prawdziwym świecie ktos zatrudniany na pół etatu zarabia więcej niż na cały etat? Nie sądzę a te pensje aktualne to 1/3 wypłat idzie na paliwo i naprawę frakcyjnych pojazdów a biorąc przy tym pensję adepta czyli 1200 to zostaje mu koło 800 na h gdzie na magazynie gdzie tylko biegasz nic nie placisz nic nie odgrywasz zarabia się więcej a potem dziw że pracownikom frakcji się nie chce nic robić trochę to chore czyż nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin