Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wydarzenie szczepienia przeciwko kleszczewemu zapaleniu mózgu!

sebeh.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor @sebeh., Redaktor @Bulis oraz Redaktor @Skipper*. Zapraszamy was do przeczytania naszego materiału dotyczącego Szczepień przeciw kleszczowemu zapalenia mózgu. 

nVCY0cd.gif

W wczorajszy piątek na serwerze 4Life MTA odbyło się wyjątkowe wydarzenie RP organizowane przez frakcję SAMD: „Szczepieniu przeciw kleszczowemu zapaleniu mózgu”. Celem akcji była nie tylko integracja społeczności serwera, ale również promocja edukacji zdrowotnej.Punkt szczepień został zlokalizowany w głównym szpitalu na dzielnicy Creek w Las Venturas. Ratownicy medyczni wcielili się w rolę profesjonalnych pracowników służby zdrowia, przeprowadzając graczy przez cały proces szczepienia: od rejestracji, przez wywiad medyczny, aż po moment podania „szczepionki”. Całość odbywała się zgodnie z planem razem z pomocą frakcji TSA, SAFD, SAPD oraz SARA. W wydarzeniu wzięło udział wiele graczy graczy, a kolejki do szczepienia utrzymywały się przez około godzinę. Dla uczestników przygotowano również drobne upominki – głownie mała ''nagroda'' w wysokości 100PLN. Warto również wspomnieć o obecności redaktorów biznesu 4Life News, którzy dokumentowali wydarzenie, robiąc zdjęcia oraz przeprowadzając krótkie wywiady z uczestnikami.Akcja spotkała się z bardzo pozytywnym odbiorem społeczności. Gracze chwalili zarówno organizację, jak i pomysłowość samego wydarzenia, które połączyło zabawę z elementem edukacyjnym. Jest to kolejny dowód na to, że serwer 4Life MTA potrafi łączyć wysoką jakość rozgrywki z kreatywnymi inicjatywami frakcyjnymi.

Udało nam się przeprowadzić kilka wywiadów z członkami frakcji!

S - @Skipper*
E- @Emajla

S: Witam. Redaktor Skipper* z Redakcji 4Life News, czy mogę zdać Tobie kilka pytań?
E: Witam! Oczywiście

S: Świetnie! Powiesz mi, jak wyglądały obowiązki frakcji S.A Medical Department, podczas tego wydarzenia?
E: Głównym obowiązkiem i celem było zaszczepienie jak największej ilości osób przeciw chorobie kleszczowego zapalenia mózgu. Powoli zbliża się jesień, okres, w którym ludzie dużo spacerują, badź zbierają grzyby, więc owe szczepienia były najlepszym rozwiązaniem przed niechcianą chorobą. 
Oprócz tego, przed zaszczepieniem danej ilości osób nasi pracownicy zadbali o dopuszczenie szczepionek do użytku.

S: To była I edycja szczpień przeciw kleszczowemu zapaleniu mózgu, czy wszystko poszło pomyślnie, czy może pojawiły się jakieś komplikacje?
E: Była to II edycja szczepień, ta dotyczyła właśnie kleszczowego zapalenia mózgu. Wydaję mi się, że minimalną komplikacją mógł być termin. Nasze wydarzenie miało miejsce w tym samym czasie co serwerowy koniec wakacji i bardzo możliwe, że delikatnie mogło to kolidować z naszymi planami. Pomimo tego i tak cieszyliśmy się dużą frekwencją i zainteresowaniem. Całe wydarzenie uważam za pozytywne i udane!

S: Pamiętasz może I edycją  szczepień? Oceniając, II edycja wyszła lepiej niż I? 
E: Niestety nie jestem w stanie tego ocenić, ponieważ nie było mnie na I edycji szczepień, gdyż nie należałam w tamtym czasie do frakcji SAMD. Mogę jednak przypomnieć, że odbyła się ona w styczniu tego roku i dotyczyła szczepień na grypę.

S: Jak oceniasz działania frakcji S.A Medical Department podczas tego wydarzenia?
E: Myślę, że spisaliśmy się na medal! Sprawnie weryfikowaliśmy szczepionki oraz szczepiliśmy ludzi, a także koordynowaliśmy cały przebieg wydarzenia. Dla całokształtu naszego działania daje 6+!

S: Z moich pytań to tyle, dziękuję za odpowiedzi! 
E: Również dziekuję, pozdrawiam!

frWd08Y.gif

s - @sebeh.
A - @AdrianeQ82

s: Witam, Redaktor sebeh. z Redakcji 4Life News, mogę zadać Tobie kilka pytań?
A: Hej, pytaj śmiało

s: Świetnie! Przechodząc dalej,  czy jako frakcja S.A Fire Department, waszym zadaniem było zabezpieczenie obiektu szpitala do trwających w dniu dzisiejszym szczepień?
A: Naszym zadaniem było wręczanie osobom chętnym do szczepień ankiet zdrowotnych wymaganych do zaszczepienia się. Do tego ewentualna pomoc ludziom z wypełnianiem ich oraz kontrola kolejki, aby nikt nie wszedł na SOR bez uzupełnionej ankiety.

s: Były jakieś trudne sytuacje związane z graczami bądź komplikacje z zabezpieczeniem?
A: Jak to przy prawie każdym takim wydarzeniu, zawsze znajdą się "śmieszki", których celem jest utrudnianie pracy innym i na siłę próba byci

s: Jak oceniasz całościowo wydarzenie?
A: Całościowo uważam wydarzenie za udane, na terenie szpitala cały czas coś się działo, gracze byli obecni. Poza samym aspektem gierki i wydarzenia w niej, może ktoś się zainteresuje bardziej tematem i postanowi zaszczepić się również w prawdziwym życiu, więc uważam że wydarzenie ma słuszny cel.

s: Myślisz, że frakcja S.A Fire Department, spisała się dziś na medal?
A: Nasza dzisiejsza praca nie była jakoś skomplikowana, więc nie wiem czy na medal. Uznajmy że wykonaliśmy naszą robotę tak jak powinniśmy.

s: Z moich pytań to tyle, dziękuję za odpowiedzi!
A:Dziękuję również. Miłego wieczoru

Dziękujemy za przeczytanie naszego materiału, zachęcam was do przeczytania innych materiałów oraz dziękujemy za zaproszenie.

t1IP9t0.png
WKEtLvA.png
TQLHuPr.png

Autoryzował: @og.ruddyy0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin