Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Zakończenie Wakacji z 4Life [2/4]

kvmykk.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Uszanowanie, Sekretarz Redakcji @kvmykk.ogf, Starszy Reporter @Mich* oraz Redaktor @.Darek., kłaniamy się! Zapraszam do przeczytania relacji z zakończenia wakacji z 4Life!

YYWnFK3.gif

Koniec sierpnia, już za kilka dni w poniedziałek wspólnie powrócimy do szkoły, jednak na 4Life wakacje nadal trwają! Niestety, dobiegają one już końca, więc żeby godnie to uczcić, Administracja przygotowała dla was wiele atrakcji! Wszystkie je opisujemy poniżej, przeczytajcie sami!

Kolejny już, drugi dzień zakończenia wakacji. Podobnie jak wczoraj, zaczęło się na słynnej scenie umiejscowionej na Easter Basin w San Fierro. Podobnie jak wczoraj, zaczęlismy od sejfów. Dla tych, co nie czytali wczorajszej relacji, przypomnimy, czym one są. Sejfy - wydarzenie, które odbywa się rzadko i ściąga wielu graczy. Event ten polega na odpowiedzi jako pierwszym na zadane pytanie, osoba, która zwycięży, przechodzi dalej, i wybiera swój sejf. Następnie może go odsprzedać za gotówkę albo zaryzykować i go otworzyć. A w nim? Może być wszystko! Luksusowy pojazd, 100 tysięcy w gotówce, albo… Albo 1PLN. Poniżej lista dzisiejszych graczy.

5D4B3bb.png

Pierwszy sejf padł na gracza @RIPSO. Wybrał on sejf numer 8, na start dostał ofertę 90 000 PLN, jednak nie był nią zainteresowany. Oferta podbita do 110 000 PLN, @RIPSO jednak proponuję 225 000 PLN. Zażyczona kwota była za duża, zatem sejf został otworzony. W sejfie znajdowała się... Tahoma 1.6!

Kolejno udział wziął gracz @Dragen*, wypowiadając liczbę Pi z czteroma miejscami po przecinku. Wybrał sejf nr. 6, po czym dostał oferte 95 000 PLN. Gracz chciał otrzymać 110 000 PLN, takiej kwoty nie otrzymał, zatem sejf ponownie został otworzony. A w nim... Więcej niż oczekiwał, bowiem znajdował się tam Elegant 1.6wartosci ponad 300 000 PLN. Po tym sejfie nastąpiła przerwa.

Po przerwie zwyciężcą kolejnego sejfu został @Operator_Taczki69, wybierając sejf numer 1. Dostał kolejno oferty 50 000 PLN, 100 000 PLN, a nawet 125 000 PLN! Nie był on jednak chętny na otwarcie sejfu, niestety... Niestety, ponieważ po otwarciu sejfu okazało się, że znajduje się tam 1 000 PLN w nominałach po 10 PLN.

Ostatnim wygranym dzisiaj był @sziwenoo Na start dostał ofertę 70 000 PLN, jednak nie był on też chętny na taką kwotę. Kolejną ofertą było 85 000 PLN, jednak gracz zażyczył sobie aż 500 000 PLN! Kwota była zbyt wygórowana, zatem sejf został otwarty, a w nim... Cabbie 1.6!

sYVj3Db.gif

5D4B3bb.png

Sejfy zakończyły się przed godziną 15:00, niedługo po tym porzucono na mapie dwa samochodziki. W zachodniej części mapy porzucono kluczyki do pojazdu Schafter 1.6, a w północnej części mapy znajdowały się kluczyki do motocykla YPZ-900 o pojemności 1.6dm3. Klucze musiały być widocznie porzucone w łatwych miejscach. ponieważ oba samochodziki znaleziono po niespełna kilku minutach. Właścicielem pojazdu Schafter 1.6 został gracz @LeBruh, natomiast motocykl YPZ-900 wygrał gracz @tloking.

5D4B3bb.png

Po znalezieniu kluczy została włączona dwugodzinna premia zarobkowa dla wszystkich graczy, abyśmy mogli cos wspólnie zarobić. Po tych dwóch godzinach rozpoczął się etap wydarzeń organizowanych przez administracje. Były to oczywiście wszelkie eventy tj. Spadające Panele, Derby, Shamale Śmierci, OX - Prawda/Fałsz, czy też zabawa w chowanego! Po intensywnej godzinie eventów porzucony został kolejny kluczyk do pojazdu, tym razem marki Zion. Ten był już ciężej schowany, wymagał kilku podpowiedzi, jednak po niespełna godzinie został odnaleziony pod jednym z mostów kolejowych przez gracza @Norsek. Po odnalezieniu pojazdu ponownie wróciliśmy do eventów, które organizowała nam administracja. Od godziny 20:00 uruchomiona została z powrotem premia zarobkowa, która potrwała aż do godziny 22:00.

5D4B3bb.png

Udało też się nam zdobyć opinie graczy, którzy uczestniczyli dzisiaj na serwerze podczas owych wydarzeń, zapraszamy do przeczytania!

5D4B3bb.png

D - @.Darek.
A - @Argen

5D4B3bb.png

D: Witaj, Redaktor .Darek. z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
A: Hej, no pewnie, nie ma problemu!

D: Jak oceniasz dotychczas organizacje zakończenia wakacji?
A: Całkiem nieźle. Dotychczas raczej większość wydarzeń przebiega zgodnie z harmonogramem. Administracja stara się organizować dodatkowe eventy dla graczy, te kilka dni jest przepełnione sporą ilością rzeczy, więc każdy znajdzie na pewno coś dla siebie. Uważam, że ciężko o nudę na serwerze w trakcie ostatnich dni wakacji.

D: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Lepiej, czy może gorzej umiejscowione niż wczoraj?
A: Uważam, że lepiej. Zaskoczyła mnie zwłaszcza ta miejscówka pod mostem przy Flint County. Pamiętam, jak chowałem tam kiedyś jakąś znajdźkę na event, całkiem dobry i ciężki spot.

D: Co uważasz o drugim dniu wydarzeń? Jest w porządku czy może jest coś, co chciałbyś jeszcze zobaczyć, jednak nie zostało to nigdzie zapowiedziane?
A: Tak szczerze drugi dzień nie różni się aż tak bardzo czymś szczególnym. Dodatkowa premia i możliwe dodatkowe eventy od administracji. Najbardziej czekam na niedzielę i poniedziałek - licytacje pojazdów to jest to, co interesuje mnie najbardziej. Mam nadzieję, że każdy kupi swój upragniony pojazd i licytacje pójdą po ich myśli! No i tak jeszcze od siebie dodam, żebyście na siebie uważali jutro po godzinie 20:00, ubierzcie kalosze.

D: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
A: Spoko, bardzo proszę. Wzajemnie!

5D4B3bb.png

8I5gd88.gif

5D4B3bb.png

k - @kvmykk.ogf
O - @Operator_Taczki69

5D4B3bb.png

k: Witaj, Sekretarz Redakcji kvmykk.ogf z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
O: Hejka, pewnie, że tak.

k: Jak oceniasz dotychczas organizacje zakończenia wakacji?
O: Tegoroczne zakończenie wakacji bardzo mi się podoba, pytania oraz licytacje sejfów szczególnie nawet raz udało mi się jeden zdobyć. Tak jak większości, a raczej wszystkim graczom podobają mi się premie zarobkowe w różnorodnych godzinach, co pozwala na wejście na serwer w godzinach, które bardziej pasują niektórym graczom, ponieważ są w pracy lub robią coś innego.

k: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Lepiej, czy może gorzej umiejscowione niż wczoraj?
O: Co do poszukiwania kluczy, nie mam zdania. Nie interesowało mnie to ale wszystkim, którym się udało, gratuluję.

k: Co uważasz o drugim dniu wydarzeń? Jest w porządku czy może jest coś, co chciałbyś jeszcze zobaczyć, jednak nie zostało to nigdzie zapowiedziane?
O: Jest jak najbardziej w porządku, nie mam do czego się przyczepić. Czy chciałbym coś jeszcze zobaczyć? Raczej nie.

D: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
x: Również dziękuje oraz życzę miłego dnia.

5D4B3bb.png

dwU7HIj.gif

5D4B3bb.png

M - @Mich*
s - @solty

5D4B3bb.png

M: Witaj, Starszy Reporter Mich. z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwilę swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i wydarzeń?
s: Siemanko, pewnie, że odpowiem.

M: Jak oceniasz dotychczas organizacje zakończenia wakacji?
s: Do tej pory wszystko jest wykonane poprawnie, wydarzenia fajne i ciekawe.

M: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Lepiej, czy może gorzej umiejscowione niż wczoraj?
s: Dzisiaj było według mnie trochę trudniej, ale miejsca były naprawdę fajne.

M: Co uważasz o drugim dniu wydarzeń? Jest w porządku czy może jest coś, co chciałbyś jeszcze zobaczyć, jednak nie zostało to nigdzie zapowiedziane?
s: Wysokich oczekiwań nie mam, według mnie było zdecydowanie lepiej niż wczoraj.

M: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
s: Dziękuje, miłego dnia.

5D4B3bb.png

xa4Uir0.gif

To wszystko na dziś, zapraszamy jutro na kolejną relacje z zakończenia wakacji!

Xks8FXp.png

R7r16ta.png

sjPK5YI.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin