Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Zakończenie Wakacji z 4Life [3/4]

kvmykk.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Uszanowanie, Sekretarz Redakcji @kvmykk.ogf, Starszy Reporter @Mich* oraz Redaktor @.Darek., kłaniamy się! Zapraszam do przeczytania relacji z zakończenia wakacji z 4Life!

0itCiTp.gif

Ostatni dzień wakacji, już jutro powracamy do szkoły jednak na 4Life wakacje nadal trwają! Niestety, dobiegają one już końca, więc żeby godnie to uczcić, Administracja przygotowała dla was wiele atrakcji! Wszystkie je opisujemy poniżej, przeczytajcie sami!

Kolejny, trzeci dzień zakończenia wakacji z 4Life. Dzisiaj zaczęło się trochę inaczej, bowiem nie od sejfów a od dwugodzinnej premii zarobkowej od godziny 12:00. Po dwóch godzinach, czyli o 14:00 po zakończeniu premii przenieslismy się na znaną już scenę Easter Basin w San Fierro na słynny event Sejfy. Dla tych, co nie czytali wczorajszej relacji, przypomnimy, czym one są. Sejfy - wydarzenie, które odbywa się rzadko i ściąga wielu graczy. Event ten polega na odpowiedzi jako pierwszym na zadane pytanie, osoba, która zwycięży, przechodzi dalej, i wybiera swój sejf. Następnie może go odsprzedać za gotówkę albo zaryzykować i go otworzyć. A w nim? Może być wszystko! Luksusowy pojazd, 100 tysięcy w gotówce, albo… Albo 1PLN. Poniżej lista dzisiejszych graczy.

5D4B3bb.png

Pierwszy sejf otworzył gracz @Bartejson*. Dostał on ofertę sprzedaży sejfu za 52 tysiące, jednak gracz nie był tym zainteresowany, chciał bowiem uzyskać za ten sejf aż 500 000 PLN! Rozmowy nie przyniosły skutku, zatem sejf został otwarty, a w nim... Znajdowało się 10 kopert! W każdej kopercie byłą suma 1 000 PLN.

Kolejnym graczem biorącym udział był @Udkooo, wybierając sejf numer 14. @Udkooo z góry poinformował, że sejfu nie sprzeda za żadne pieniądze, mimo że oferty sięgały kolejno 120 000 PLN, a nawet 150 000 PLN! W końcu sejf został otwarty, a w nim znajdowało się aż 8 kopert! Pierwsze 6 z nich było puste, natomiast w siódmej znajdowało się aż... 5 000 PLN... W ostatniej kopercie pojawiło się więcej szczęscia, gdyż było tam 70 000 PLN, zatem łącznie gracz wygrał 75 000 PLN!

Trzecim graczem był @Bulis, wybrał on sejf numer 4. Chciał otrzymać za sejf 200 000 PLN, jednak kontroferta wyniosła 50 000 PLN. Oferta po czasie wzrasta do 100 000 PLN, jednak @Bulis nie czuje się tym usatysfakcjonowany i otwiera sejf. W sejfie znajdowała się kwota 90 000 PLN!

Przedostatnim graczem był @Edosmith, zdobył on sejf numer 20. Gracz chciał za ten sejf kwotę 200 000 PLN, jednak maksymalna oferta wyniosła 150 000 PLN. Sejf został otworzony, a w nim znajdował się pojazd marki Zion z silnikiem 2.0!

Ostatnim biorącym udział w zabawie był @tomkos. Po wybraniu sejfu numer 2 otrzymał ofertę 100 000 PLN. Gracz chciał za ten sejf tylko 150 000 PLN, jednak prowadzący zaproponował mu 125 000 PLN. Sejf został sprzedany! Był to jedyny gracz dotychczas, który sprzedał sejf! Po otwarciu okazało się, że w sejfie znajdują się kluczyki do pojazdu marki Sultan z silnikiem 2.4!

Już? Uwierzyliście? My też, jednak okazało się to tylko żartem, a w sejfie tak naprawdę znajdowało się tylko 5 000 PLN, zatem gracz zarobił aż 125 000 PLN!

LwaNvAj.gif

5D4B3bb.png

Po lekko ponad godzinie, czyli po 15:00 porzucony na mapie został samochodzik, a osoba, która go odnajdzie, miała zostać właścicielem pojazdu Remus 1.6! W trakcie poszukiwań odkrytych zostało kilka podpowiedzi, koniec końców poszukiwania skupiły się na mieście Los Santos. Z racji, iż poszukiwania trwały długo, silnik pojazdu został ulepszony do mocy 1.8! W końcu po długim czasie pojazd został odnaleziony, a nowym właścicielem okazał się gracz @Skatter1!

5D4B3bb.png

Po odnalezieniu kluczyków do Remusa nastąpiła godzina wspólnej zabawy. Do godziny 17:00 administracja organizowała przeróżne eventy, takie jak Zgadnij Jaki To Pojazd, Derby, Spadające Panele czy też rzadka gra w chowanego! Po godzinie pełnej radości gracze przenieśli się do domu aukcyjnego w Montgomery na licytacje pojazdów z zerowań! Znalazło się tam parę nietypowych pojazdów, było też trochę śmiechu! Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o licytacji zapraszamy tutaj >>> 4Life News - Licytacja pojazdów z zerowań! Sierpień' 25my jednak przechodzimy dalej! Po zakończonych licytacjach rozpoczęła się trzygodzinna premia zarobkowa, jednak w okolicach godziny 20:00 pogoda nagle zaczęła się załamywać...

C. D. N.

5D4B3bb.png

Udało też się nam zdobyć opinie graczy, którzy uczestniczyli dzisiaj na serwerze podczas owych wydarzeń, zapraszamy do przeczytania!

5D4B3bb.png

D - @.Darek.
T - @TeKMistrz

5D4B3bb.png

D: Witaj, Redaktor .Darek. z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
T: Hejka, no pewnie mogę odpowiedzieć.

D: Jak oceniasz organizacje zakończenia wakacji dotychczas?
T: Myślę, że organizacja wszystkich wydarzeń przez członków ekipy lub ARCON przebiega dobrze, nie było żadnych problemów.

D: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Zajęło to za dużo czasu, czy może jednak taki czas jest optymalny?
T: Dzisiejsze poszukiwanie kluczy nie odbiegało od normy, można powiedzieć, że trwało jak każde inne.

D: Co sądzisz o przedostatnim dniu wydarzeń na 4Life? Jest jeszcze cos, co chciałbyś zobaczyć podczas zakończenia wakacji, czy jednak potencjał został wykorzystany maksymalnie?
T: Dla mnie przedostatni dzień wydarzeń jest dobry dla każdego, dużo osób czekała na licytacje pojazdów z zerować, inni czekają na powódź. A jeszcze kolejni śmigają na pracach dorywczych lub frakcji, aby sobie zarobić - więc każdy sobie znajdzie coś dla siebie.

D: Co powiesz nam na temat dzisiejszej licytacji?
T: Na dzisiejszej licytacji padały astronomiczne kwoty pieniędzy, były ciekawe pojazdy. Nawet mi udało się zdobyć waltona 1.6 na unikalnym, jedynym ID. Nawet do niego nie wsiądę, ponieważ ostatni kierowca owego pojazdu to sam ZbyK.gg, więc można rzec, że pojazd jest w pełni unikalny.

D: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
T: Również dziękuje za wywiad, do usłyszenia.

5D4B3bb.png

xa4Uir0.gif

5D4B3bb.png

k - @kvmykk.ogf
P - @Patryk99

5D4B3bb.png

k: Witaj, Sekretarz Redakcji kvmykk.ogf z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
P: Witam, Patryk99.

k: Jak oceniasz organizacje zakończenia wakacji dotychczas?
P: Na ten moment, organizacja jest na wysokim poziomie, wszystko odbywa się na czas.

k: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Zajęło to za dużo czasu, czy może jednak taki czas jest optymalny?
P: Jak komuś się nudzi lub lubi zgarniać ,,za darmo" pojazdy to był optymalny czas.

k: Co sądzisz o przedostatnim dniu wydarzeń na 4Life? Jest jeszcze cos, co chciałbyś zobaczyć podczas zakończenia wakacji, czy jednak potencjał został wykorzystany maksymalnie?
P: Jak dla mnie potencjał został wykorzystany maksymalnie, więc nie chciałbym nic więcej ujrzeć. Na ten moment nie mogę się doczekać licytacji w ciemno.

k: Co powiesz nam na temat dzisiejszej licytacji?
P: Nie było mnie na samej licytacji, jednak zapoznałem się z nią z relacji na forum. Jak dla mnie ceny, niektórych pojazdów to troszkę lekka przesada, ale no jak wiadomo, są to licytacje i każdy z funduszami chce zdobyć dany pojazd.

k: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
P: Dziękuje i życzę miłego wieczoru.

5D4B3bb.png

ZCi2DsE.gif

5D4B3bb.png

M - @Mich*
A - @AcriZ

5D4B3bb.png

M: Witaj, Starszy Reporter Mich* z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
A: Hej, AcriZ z tej strony. Pewnie.

M: Jak oceniasz organizacje zakończenia wakacji dotychczas?
A: W porządku, dzieje się na pewno dużo. Nie widzę żadnych zastrzeżeń.

M: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Zajęło to za dużo czasu, czy może jednak taki czas jest optymalny?
A: Czas moim zdaniem był optymalny, klucz był schowany odpowiednio, może nie było to najszybsze znalezienie nagrody, jednak też nie był to strasznie długi czas.

M: Co sądzisz o przedostatnim dniu wydarzeń na 4Life? Jest jeszcze cos, co chciałbyś zobaczyć podczas zakończenia wakacji, czy jednak potencjał został wykorzystany maksymalnie?
A: Bardzo dobry dzień, podczas licytacji udało mi się zdobyć Infernusa Electric, którego wylicytowałem za kwotę 11 000 000 PLN, także ja jestem bardzo szczęśliwy.

M: Co powiesz nam na temat dzisiejszej licytacji?
A: Owa licytacja była bardzo ciekawa, jeżeli chodzi o pojazdy, to uważam, że Camper został sprzedany o wiele za tanio. Reszta jak zawsze, standardowo, ceny nie odbiegały zbyt daleko od rzeczywistości.

M: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
A: Również dziękuje, wzajemnie.

5D4B3bb.png

EZqNcU3.gif

To wszystko na dziś, zapraszamy jutro na kolejną relacje z zakończenia wakacji!

Xks8FXp.png

R7r16ta.png

sjPK5YI.png

Edytowane przez kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin