Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Zakończenie Wakacji z 4Life [4/4]

kvmykk.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Uszanowanie, Sekretarz Redakcji @kvmykk.ogf, Reporter Specjalista @Mich* oraz Starszy Redaktor @.Darek., kłaniamy się! Zapraszam do przeczytania relacji z zakończenia wakacji z 4Life!

Oe7zQZC.gif

No i nadszedł ten dzień, dzień powrotu do szkoły. Tym samym na 4Life był to już ostatni dzień zakończenia wakacji, jednak w tym dniu też zostało przygotowane kilka atrakcji dla nas! Wszystkie zostały opisane poniżej, zapraszamy do przeczytania!

Ostatni dzień zaczął się inaczej niż inne, bowiem o godzinie 00:00 wyłączono wszystkie wydarzenia fabularne, tj. Event fabularny, darmowe bramki czy też zwiększoną premie godzinną. O godzinie 16:00 rozpoczęto ostatnie wydanie sejfów w te wakacje. Dla tych, co nie czytali wczorajszej relacji, przypomnimy, czym one są. Sejfy - wydarzenie, które odbywa się rzadko i ściąga wielu graczy. Event ten polega na odpowiedzi jako pierwszym na zadane pytanie, osoba, która zwycięży, przechodzi dalej, i wybiera swój sejf. Następnie może go odsprzedać za gotówkę albo zaryzykować i go otworzyć. A w nim? Może być wszystko! Luksusowy pojazd, 100 tysięcy w gotówce, albo… Albo 1PLN. Poniżej lista dzisiejszych graczy.

5D4B3bb.png

Pierwszy sejf powędrował do gracza @Loosieek, wybrał on sejf numer 7. Po negocjacjach gracz stwierdził, że otworzy sejf, a w nim lekkie ździwienie, ponieważ sam prowadzący musiał założyc okulary! Nie była to jednak wina jego wzroku, po prostu w sejfie... Nic nie było.

Kolejny sejf zdobył gracz @fakemink, po czym wybrał sejf nr. 12. Negocjacje zaczęły się od kwoty 200 000 PLN ze strony @fakemink, jednak prowadzący zaoferował mu maksymalnie 95 250 PLN. Ostateczna oferta dla gracza wyniosła 120 000 PLN, po otwarciu sejfu okazało się, że znajduję się w nim 50 000 PLN!

Trzeci sejf był sejfem gracza @Anteksik. Negocjację powędrowały do kwoty 150 000 PLN, jednak gracz otworzył sejf, a w sejfie nr. 15 znajdował się pojazd marki Sultan 1.6!

Przedostatni sejf zdobył gracz @matibfc, wybierając sejf numer 18. Negocjacje były zawzięte, tym razem jednak gracz zdecydował się na sprzedaż go za kwotę 150 000 PLN! Co by było jednak, gdyby zdecydował się otworzyć sejf? Straciłby 149 999 PLN, bowiem w sejfie znajdował się tylko 1 PLN!

Ostatni już sejf tych wakacji należał do gracza @Tropeuhh, był to sejf numer 9. Gracz chciał za owy sejf minimum 200 000 PLN, jednak do sprzedaży sejfu nie doszło. Sejf został zatem otwarty, a w nim motocykl YPZ-900! 

oYJCkXQ.gif

5D4B3bb.png

Sejfy zakończyły się o godzinie 17:00, od razu po tym została uruchomiona godzinna premia zarobkowa dla wszystkich graczy. W tym dniu poszukiwania kluczyków już nie było, po godzinie 18:00 rozpoczęły się eventy t.j. Derby, Spadające Panele, Shamale Śmierci itp. Eventy potrwały do godziny 19:00. Od tej godziny rozpoczęły się licytacje sejfów w ciemno. Chcecie wiedzieć, co się działo? Zapraszamy do działu relacji! 
Po zakończonych licytacjach została ponownie uruchomiona premia zarobkowa, która trwała aż do 23:30 - tym samym zakończyło to Wakacje z 4Life!

5D4B3bb.png

Udało też się nam zdobyć opinie graczy, którzy uczestniczyli dzisiaj na serwerze podczas owych wydarzeń, zapraszamy do przeczytania!

5D4B3bb.png

D - @.Darek.
F - @F4LL3S

5D4B3bb.png

D: Witaj, Redaktor .Darek. z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
F: Siemano, jasne mogę odpowiedzieć.

D: Jak oceniasz organizacje zakończenia wakacji w ostatnim dniu?
F: Uważam, że było dużo ciekawych wydarzeń. Natomiast najbardziej wyczekiwane przez graczy były to oczywiście licytacje w ciemno.

D: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Znalezione auto odpowiada poświęconemu czasu czy jednak była to strata czasu ?
F: Ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie byłem w tym czasie na serwerze. Ogólnie mówiąc, nie jestem fanem eventów z poszukiwaniem znajdziek, lecz dla nowych graczy na pewno znalezienie kluczy jest miłym zaskoczeniem.

D: Co sądzisz o ostatnim dniu wydarzeń na 4Life? Jest coś, co nie zostało wykorzystane i chciałbyś to zobaczyć w przyszłości, czy jednak wszystko zostało dopięte na ostatni guzik?
F: Zawsze można zorganizować coś lepszego, natomiast mieliśmy w ostatnim czasie wydarzenie fabularne oraz kilka ciekawych aktualizacji, więc jak na zakończenie wakacji, myślę, że wydarzenia i tak jak najbardziej na plus.

D: Co powiesz nam na temat dzisiejszej licytacji w ciemno?
F: Najbardziej wyczekiwane wydarzenie w tym dniu. Licytacje w ciemno zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem ze strony graczy, bo nie biorąc nawet czynnego, udziału są emocje. Co do samych licytacji, myślę, że pojawiło się sporo ciekawych pojazdów, lecz graczom nie udało się ich trafić. Według mnie najciekawszym pojazdem było Cabbie TSA, które wzbudziło wiele kontrowersji.

D: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
F: Dzięki za możliwość udzielenia wywiadu i również życzę miłego dnia.

5D4B3bb.png

vzxVCrI.gif

5D4B3bb.png

k - @kvmykk.ogf
B - @Bulis

5D4B3bb.png

k: Witaj, Sekretarz Redakcji kvmykk.ogf z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
B: Jasne, mogę udzielić wywiadu.

k: Jak oceniasz organizacje zakończenia wakacji w ostatnim dniu?
B: Osobiście uważam, iż zakończenie wakacji na serwerze zostało zorganizowane w idealny sposób. Nic dodać, nic ująć.

k: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Znalezione auto odpowiada poświęconemu czasu czy jednak była to strata czasu ?
B: Myślę, że auto było warte poszukiwań z racji, że zawsze można wyjść na plus.

k: Co sądzisz o ostatnim dniu wydarzeń na 4Life? Jest coś, co nie zostało wykorzystane i chciałbyś to zobaczyć w przyszłości, czy jednak wszystko zostało dopięte na ostatni guzik?
B: Według mnie wszystko zostało wykorzystane odpowiednio i mam nadzieje, że każde wakacje będą tak zakańczane.

k: Co powiesz nam na temat dzisiejszej licytacji w ciemno?
B: O licytacjach mogę powiedzieć, tyle że sam chętnie wziąłbym w nich udział, ale niestety nie mam na tyle wolnej gotówki.

k: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
B: Także dziękuję i życzę miłego dnia!

5D4B3bb.png

CO7F88b.gif

5D4B3bb.png

M - @Mich*
k - @kondu32

5D4B3bb.png

M: Witaj, Reporter Specjalista Mich* z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
k: Witam, pewnie, że udzielę krótkiego wywiadu.

M: Jak oceniasz organizacje zakończenia wakacji w ostatnim dniu?
k: Cała organizacja naprawdę mi się spodobała, widząc cały plan wydarzeń rozpisany na forum, byłem zdziwiony, że jest aż tyle zaplanowanych bardzo ciekawych atrakcji. Od piątku zaczęły się naprawdę fajne eventy, a więc gracze mogli się fajnie pobawić przy okazji coś zarobić.

M: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Znalezione auto odpowiada poświęconemu czasu czy jednak była to strata czasu ?
k: Odnośnie do tego nie mogę wypowiedzieć się do końca, bo niestety nie dałem rady w tym uczestniczyć.

M: Co sądzisz o ostatnim dniu wydarzeń na 4Life? Jest coś, co nie zostało wykorzystane i chciałbyś to zobaczyć w przyszłości, czy jednak wszystko zostało dopięte na ostatni guzik?
k: Moim zdaniem wszystko zostało dopięte na ostatni guzik, mały problem się pojawił w momencie, gdzie każdego wyrzuciło z serwera, aczkolwiek z tego, co słyszałem, Administracja RCON zapewniła graczom rekompensatę, więc poza tym wszystko było naprawdę dobrze zrobione.

M: Co powiesz nam na temat dzisiejszej licytacji w ciemno?
k: Licytacje w ciemno zawsze są ciekawą rozgrywką dla graczy, ale też są również bardzo ryzykowane albo dużo zyskamy, albo dużo stracimy. Dzisiejsza licytacja według mojej opinii była ciekawa.

M: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
k: Dziękuje również miłego dnia.

5D4B3bb.png

xhRSoWT.gif

Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, zapraszamy do zapoznania się z resztą naszych materiałów!

Xks8FXp.png

ycKSA4n.png

hRNL84g.png

Edytowane przez kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin