Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Kaktus77, oskarżony przez Tevesthe

Tevesthe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Tevesthe
Nick osoby oskarżonej: Kaktus77
Powód napisania skargi: Powod jest taki ze jechalem autem kiedy mnie wywalilo wlodzilem na serwer doslownie 50 sekund po czym wchodze i widze jak chlop jedzie z autem na lawecie. Pisalem i wolalem chlopa ale juz sie na mni wypial jak prwdziwy pracownik. z tej frakcji. z tego co wiem jakis czas okreslony chlopaki maja zeby zabrac auto. Mam nadzieje ze chlopak tez ma ss. Bo zrozumiem odwiezc auto na przechowalnie gdzie czlowiek musi biec kilka minut, ale nie na przechowalnie i auto do odebrania za 750pln. Tym bardziej ze w ciagu 50 sekund to chlop musiam chyba za mna jechac widzac czas zaladowania auta na lawete i zrobic to specjalnie. Czekam na odpowiedz.
Dowody: Jedyny dowod mam to kto auto rozldowal na PP innych miec nie moge widzac, ze mnie wywalilo Imgur: The magic of the Internet

W dniu 3.09.2025 o 21:59, Tevesthe napisał:

Powód napisania skargi: Powod jest taki ze jechalem autem kiedy mnie wywalilo wlodzilem na serwer doslownie 50 sekund po czym wchodze i widze jak chlop jedzie z autem na lawecie. Pisalem i wolalem chlopa ale juz sie na mni wypial jak prwdziwy pracownik. z tej frakcji. z tego co wiem jakis czas okreslony chlopaki maja zeby zabrac auto. Mam nadzieje ze chlopak tez ma ss. Bo zrozumiem odwiezc auto na przechowalnie gdzie czlowiek musi biec kilka minut, ale nie na przechowalnie i auto do odebrania za 750pln. Tym bardziej ze w ciagu 50 sekund to chlop musiam chyba za mna jechac widzac czas zaladowania auta na lawete i zrobic to specjalnie. Czekam na odpowiedz.
Dowody: Jedyny dowod mam to kto auto rozldowal na PP innych miec nie moge widzac, ze mnie wywalilo Imgur: The magic of the Internet

O jaki pojazd chodzi? posiadam SS zawsze patrze czy auto stoi powyzej 3minut , pozdrawiam

W dniu 3.09.2025 o 21:59, Tevesthe napisał:

Jezeli chodzi o tego sultana to mam SS gdzie wyraznie widac ze pojazd jest ostatnio uzywany o godzinie 21:06 a ja o godzinie 21:10 czyli 4minuty po tym jak byl ostatnio uzywany odcholowalem pojazd tutaj jest SS : https://imgur.com/a/n9ZsWWw

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin