Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o odbanowanie kwazimuzyczkagra zbanowany przez Hyak

kwazimuzyczkagra
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:kwazimuzyczkagra

Powód zbanowania: [17:50:52] Zostałeś zbanowany oraz wykopany z serwera przez Hyak z powodu Brak kultury //Cola.

IP internetu, na który został nałożony ban: Podam na PM

Nick admina banującego: Hyak 

Opis bana:Witam ja piszę znów w sprawie ub na mumble wiem ze się trochę zle zachowałem ale wiecie jaki ja jestem chłopak bez kultury ale umiem się zachować w szczególnych miejscach jeśli naprawdę kogoś mocno uraziłem to przepraszam serdecznie z mojej strony powiem tyle każdy wie jak ja się zachowuje ale też każdy wie jak się zdenerwuje jestem takim gościem ze mnie nikt nie ogarnie.Cola jeżeli będziesz to czytał wiedz ze te wyzwiska nie miały cie urazić tylko rozbawić i mnie wyzywać. Hyak jak ty będziesz to czytał bo ja wiem ze będziesz to czytał za to słowo co powiedział to nie było do coli :D

Coś od siebie:Proszę serdecznie o ub 

Z poważaniem wasz ukochany 

kwazimuzyczkagra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin