Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na og.ruddy0 oskarżony przez BuchMan

BuchMan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @og.ruddyy0
Data i godzina zdarzenia: 23:40 +-
Pełen opis sytuacji: Przez jakieś 5 minut jechałem za jak wy to nazywanie kordonem pościgowym. Owszem dostałem kilka ostrzeżeń że mam się odłączyć bo zostanę wypchnięty z ruchu luz ostrzelany. Okej zostałem raz staranowany, nieudolnie oczywiście, dlatego pewnie widzimy się na forum. Po nie udanym picie jakieś pół minuty może krócej gdy funkcjonariusz zauważył że zwolniłem wysiadał z bronią w ręku, czym oczywiście nie przekroczył uprawnień. ja widząc to odjechałem wjeżdżając na parking LOT LV 1 strzał trafił w mój pojazd. Na nieszczęście oskarżonego nie w oponę. (W tamtym momencie wiedziałem że się odłączam od tamtego pościgu.) Po wjechaniu w głąb parkingu po chwili widzę biegnącego funkcjonariusza nie dokońca będąc pewny czy to on podjechałem. On oddał strzały w ilości około 1 magazynka. Przy tej serii tym razem udało mi się przebić mi jedną oponę i na tym się skończyło gdyż wysiadłem z wodu. Dla mnie był to już definitywny koniec ganianki. Stwierdziłem jadę na wulkanizacje połatam oponę i jadę zaparkować wóz. I wyjeżdżając z parkingu lotniska spotyka mnie przykra sytuacja a mianowicie funkcjonariusz oddający kolejne serie we mnie i w mój pojazd. Nie upewniając się czy nadal mam zamiar podążać za pościgiem. Uważam że ostatnie serie w moją stronę był już przekroczeniem jego uprawnień. Chciałbym aby funkcjonariusz został ukarany, oraz aby zwrócił mi pieniądze za 2 wzmacniane opony, które uszkodził przy późniejszych seriach z broni automatycznej.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/D7L4epp

Oskarżony został również poinformowany o skardzę - https://imgur.com/a/OVaWWNR

Ja, BuchMan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez BuchMan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin