Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Kaktus77, oskarżony przez Daxi.

Daxi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Daxi
Nick osoby oskarżonej: Kaktus77
Powód napisania skargi: Kolega zabral mi moj prywatny pojazd, pomimo to gdy siedzialem w nim, nie moglem mu nic napisac, bo mam mute na serwerze, otoz sprawa wygladala tak, ze kolega podjechal zentorno, w ktorym siedzialem a obok stal moj walton (sytuacja z cygana kolo kurierki) jako ze mam kluczyki do zentorno, po prostu sobie do niego wsiadlem, i siedzialem kolega mu napisal zeby nie zabieral mi tego waltona bo to moj. po czym Pracownik SARA wezwal supportera, ja stanalem fakt faktem tym zentorno przed waltonem zeby mi go nie zabral, za co ponioslem konsekwencje i supporter concamatri. wytepal mi te zentorno do przecho, po czym wsiadlem do swojego waltona, mialem juz zalozona blokade na kole oczywiscie, po czym podjechal Pracownik: Kaktus77 i zabral mi pojazd, pomimo ze w nim siedzialem i po prostu sobie odjechal
Dowody: https://streamable.com/nv7lkj

Edytowane przez Daxi
Literówka

Pojazd stał zaparkowany nie prawidłowo https://imgur.com/a/9Q0l9y7 a supporter tepnął się aby tepnąć pojazd obok abym mógł go odholować po czym założyłem blokadę na koło aby odholować pojazd więc nie widzę problemu dodam jeszcze że gdy przyjechałem na miejsce bo dostałem zlecenie od gracza cytuje "zle zaparkowany" i chciałem odholować pojazd to ty i twój kolega utrudnialiście odholowanie pojazdu więc czego się spodziewałeś?  

Mogles odpuścic po prostu, skoro i tak supporter wytepal mi samoochod (zentorno) za kare ze wlasnie ci zastawialismy tego waltona, w momencie jak wsiadlem do waltona mogles po prostu odjechać i byloby po klopocie, zamiast sie dogadać wolales dalej brnąć w swoje i specjlanie zabrać mi ten samochód, jak na zlosc. Bądzmy ludzmi i zachowujmy sie jak ludzie a nie jak zwięrzeta, widzialeś na pewno na suszarce ze ostatnim kierowcą jestem jak i wlascicielem, i jak zauwazyles ze do niego wsiadlem to mogles zostawic i tyle ;3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin