Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

FLASH 2.2 PFT TRZECI NA SERWERZE (2 aktywny)

Kodzio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 w kasie za 1336 id flash

6 godzin temu, Kodzio napisał:

słuchaj koleżanko, ofertami się nie zjeżdża w dół tylko ewentualnie się podbija, więc nie.

Do swoich kolegów się tak odzywaj, jeśli w ogóle ich masz. Co do mojej oferty jest wprost propocjonalna do tego "4.3kk" trade

3 godziny temu, Kapii9691 napisał:

3 w kasie za 1336 id flash

Do swoich kolegów się tak odzywaj, jeśli w ogóle ich masz. Co do mojej oferty jest wprost propocjonalna do tego "4.3kk" trade

słuchaj dziewczynko, proszę nie spamować zaniżonymi ofkami tutaj na tym ogłoszeniu. Nie wiem gdzie ty widzisz proporcje 4.3 kk trade do 3kk cash (o ile wgle tyle masz) ale widze że na serwerze chyba świeża jesteś. Proszę cię abyś nie udzielała się już więcej na tym ogłoszeniu. Pozdrawiam cię Koleżanko bardzo serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin