Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wysmarzony oskarżony przez RTK|Pitus

RTK|Pitus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza@Wysmarzony 
Data i godzina zdarzenia: 29.09.2025 21;00 (+-)
Pełen opis sytuacji : Witam to tak wczoraj o godzinie 21 postanowiłem że zrobię pościg co mi się udało , zatrzymał mnie PerkuleZ  więc zacząłem uciekać po jakimś czasie funkcjonariusze zaczęli mnie taranować więc stwierdziłem że pojadę na strefie bezprawia co mi się udało. Podczas strzelaniny PerkuleZ zabił mnie przez co mój status został zniesiony . Po krótkiej chwili , nagle funkcjonariusz Wysmarzony nadal mi status poszukiwanego , w czasie kiedy siedziałem sobie w pojeździe na środku dm kolo pizzy nic nie robiąc. Zdziwiło mnie to ponieważ nic w tamtym momencie nie zrobiłem nei dozwolonego za co mógłby nakazać mi się zatrzymać . Przez co zaczęła się 2 część pościgu a że przyjechały SWAT postanowiłem wsiąść w Helkę i uciekać lecz okazało się że nawet nie próbowali mnie gonić tylko starali się odbić mój pojazd którym uciekałem.  Pojazd trafił na pp za 5k prosze o sprostowanie pozdrawiam a i z góry dziękuje za reakcje od was chłopaki<3 .
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

[2025-09-29 21:01:04] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz PerkuleZ. Nakazał Ci się zatrzymać!

[2025-09-29 21:08:01] [Output] : * Status poszukiwanego został zniesiony.
[2025-09-29 21:08:01] [Output] : ⠠Zostałeś zabity przez gracza PerkuleZ.. (Respekt -2)

[2025-09-29 21:11:38] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz Wysmarzony Nakazał Ci się zatrzymać!
[2025-09-29 21:11:38] [Output] : * Otrzymałeś status poszukiwanego.

>> Wysmarzony [74]: informuje o skardze na forum

Ja, RTK|Pitus zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Captain I Wysmarzony,
Postąpiłem zgodnie z panującymi zasadami wewnątrzfrakcyjnymi. Jeśli chodzi o moje "nakazanie zatrzymania Ci się" zostało to zrobione tylko w celu nadania Ci statusu poszukiwanego. Decyzja losów pojazdu, którym uciekałeś nie została natomiast podjęta przeze mnie.

7 minut temu, Wysmarzony napisał:

Captain I Wysmarzony,
Postąpiłem zgodnie z panującymi zasadami wewnątrzfrakcyjnymi. Jeśli chodzi o moje "nakazanie zatrzymania Ci się" zostało to zrobione tylko w celu nadania Ci statusu poszukiwanego. Decyzja losów pojazdu, którym uciekałeś nie została natomiast podjęta przeze mnie.

Ja to rozumiem tak ze dałeś mi ten status tylko po to żeby mi zabrać furę nawet nie próbowaliście mnie gonić . Jedynie Helka przyleciała do mnie ale jak odleciałem to on nwm afk był czy cos bo nawet nie leciał za mną. Mam takie pytanie jeszcze ile za tą akcje daliście mi wpisów?

Edytowane przez RTK|Pitus

19 minut temu, RTK|Pitus napisał:

Ja to rozumiem tak ze dałeś mi ten status tylko po to żeby mi zabrać furę nawet nie próbowaliście mnie gonić .

To źle rozumiesz. Po nadaniu Ci statusu osoby poszukiwanej próba ujęcia Cię trwała blisko 20 minut o czym dokładnie wiesz, ponieważ tylko gdy się do Ciebie zbliżaliśmy w celu schwytania Cię gdy była taka okazja to odlatywałeś. To, że nie widziałeś latającego helikoptera nad tobą przez cały ten czas to nie jest nasz problem.

2 minuty temu, Wysmarzony napisał:

To źle rozumiesz. Po nadaniu Ci statusu osoby poszukiwanej próba ujęcia Cię trwała blisko 20 minut o czym dokładnie wiesz, ponieważ tylko gdy się do Ciebie zbliżaliśmy w celu schwytania Cię gdy była taka okazja to odlatywałeś. To, że nie widziałeś latającego helikoptera nad tobą przez cały ten czas to nie jest nasz problem.

Ujęcia mnie ? Ja siedziałem na ruinach na helce 3 samochody widziały mnie bo stawały przez chwile  a jednak nie próbowali mnie złapać tylko jechali w stronę mojego pojazdu 

3 minuty temu, RTK|Pitus napisał:

Ujęcia mnie ? Ja siedziałem na ruinach na helce 3 samochody widziały mnie bo stawały przez chwile  a jednak nie próbowali mnie złapać tylko jechali w stronę mojego pojazdu 

No a jednak tylko jak funkcjonariusz starał zbliżyć się do helikoptera w którym siedziałeś używając trochę innej drogi to odleciałeś. Jak rozumiem prób schwytania Ciebie też nie widziałeś, a wszystkie które próbowaliśmy wykonać nagle magicznie wyczuwałeś i sprawiały w tobie potrzebę przemieszczenia się.

No a jednak tylko jak funkcjonariusz starał zbliżyć się do helikoptera w którym siedziałeś używając trochę innej drogi to odleciałeś. Jak rozumiem prób schwytania Ciebie też nie widziałeś, a wszystkie które próbowaliśmy wykonać nagle magicznie wyczuwałeś i sprawiały w tobie potrzebę przemieszczenia się.

ale to była jednak próba i to nawet nie umiejętnie zrobiona XD. Czyli co w takiej sytuacji jak zabijecie mnie i znowu dacie status to mam cię od razu poddać? Mi chodzi o to że daliście mi status tylko po to żeby zabrać mi furke bo na to wychodzi. Jedna próba wzięcia mnie i to jeszcze w tak komiczny sposób a jak mieliście możliwość bo byłem sam po drugiej stronie dm to już nic nie zrobiliście 

6 minut temu, Wysmarzony napisał:

sam napisałeś że po tym nadaniu mi kolejnego statusu akcja trwała 20 minut to co tylko 1 próba na złapanie mnie ?

2 minuty temu, RTK|Pitus napisał:

sam napisałeś że po tym nadaniu mi kolejnego statusu akcja trwała 20 minut to co tylko 1 próba na złapanie mnie ?

To skorzystaj z pomocy swoich kolegów z DM i sami przetestujcie jak łatwo jest nawet to wsiąść na "G" do ciągle latającego i przemieszczającego się po całej mapie Mavericka.

To skorzystaj z pomocy swoich kolegów z DM i sami przetestujcie jak łatwo jest nawet to wsiąść na "G" do ciągle latającego i przemieszczającego się po całej mapie Mavericka.

Jak coś przez 3/4 pościgu latałem na poziomie strefy dm więc nie wiem o czym ty  w ogóle mówisz. 

9 minut temu, Wysmarzony napisał:

Po zatem wy nie wsiadacie na g ,  tylko od razu wyciągacie z tej helki

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin