Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Poważny wypadek na torach kolejowych w Doherty.

Bulis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie! Z tej strony Starszy Redaktor @Bulis. Zapraszam do przeczytania relacji z wypadku na torowisku przy Doherty!

5D4B3bb.png

SlcSKow.gif

5D4B3bb.png

W godzinach popołudniowych na torach kolejowych w dzielnicy Doherty San Fierro doszło do groźnego zdarzenia drogowego z udziałem dwóch samochodów — Emperora oraz Perenniala. Jak ustalili świadkowie, pojazdy poruszały się w przeciwnych kierunkach. Z relacji obecnych na miejscu graczy wynika, że kierowca Emperora próbował gwałtownie uniknąć kolizji z nadjeżdżającym Perennialem, jednak manewr zakończył się utratą panowania nad pojazdem. W wyniku uderzenia oba pojazdy znalazły się bezpośrednio na torach kolejowych. Na miejsce natychmiast wezwano jednostki SAFD, SAPD, SARA oraz SAMD, którzy zabezpieczyli teren i udzielili pierwszej pomocy poszkodowanym. Na szczęście, według wstępnych ustaleń, nikt nie odniósł poważnych obrażeń — kierowcy odnieśli jedynie niegroźne rany i zostali przetransportowani do szpitala w Las Venturas na obserwację. Przyczyny zdarzenia są obecnie badane przez lokalne służby. Nieoficjalnie mówi się o braku zachowania ostrożności oraz zignorowaniu oznakowania torowiska. Redakcja przypomina wszystkim kierowcom o zachowaniu szczególnej uwagi w pobliżu przejazdów kolejowych — chwila nieuwagi może doprowadzić do tragedii.

5D4B3bb.png

Po całym zdarzeniu udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z Strażakiem @Exterminix

B: Witam, z tej strony Starszy Redaktor Bulis z Redakcji 4Life News. Czy byłby Pan chętny udzielić mi krótkiego wywiadu?
E: Oczywiście, zaczynajmy.

B: Jak dokładnie doszło do tego wypadku? Były ku temu jakieś czynniki zewnętrzne?
E: Na obecną chwilę nie jestem w stanie Panu odpowiedzieć na to pytanie, aczkolwiek wygląda na to, że jeden z pojazdów zjechał na przeciwległy pas ruchu, zderzając się z drugim czołowo-bocznie.

B: Jak wygląda komunikacja między wami i wydziałem komunikacji kolejowej w San Andreas? W jak szybkim czasie jesteście w stanie poinformować ich o wypadkach?
E: Nasza komunikacja jest na bardzo wysokim poziomie. Czas ich reakcji od momentu mojej prośby przekazanej do nich przez nasze stanowisko kierowania wyniósł 3 minuty.

B: Dziękuje bardzo za poświęcenie mi swojego czasu. Życzę spokojnej służby i miłego dnia!
E: Wzajemnie, pogodnego wieczoru.

5D4B3bb.png

Dziękuje za przeczytanie relacji i zachęcam do śledzenia kolejnych treści przygotowywanych przez Redakcję 4Life News.

338XmpZ.png
Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin