Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na veqzo - oskarżony przez Kulecnik

Kulecnik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  veqzo
Data i godzina zdarzenia:  31.10.2025r godz. 18:45
Pełen opis sytuacji: Został mi postawiony zarzut: ,,Niszczenie mienia policji". Mandat wyniósł 1500PLN. Z tym, że na filmie jest dowód, że nic takiego nie miało miejsca. Radiowóz jest w idealnym stanie. Policjant nie musiał ponosić żadnych kosztów. Zostałem potraktowany paralizatorem, oraz byłem prowokowany tekstami typu: ,,Szybko poszło" . Jest to niedopuszczalne zachowanie jak na funkcjonariusza frakcji serwera 4LIFE. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: link :https://youtu.be/bXv3HqdvGwI

Uszanowanie, Police Officer I veqzo,

Przed interwencją gracz dwukrotnie kopał radiowóz animacją, co w świetle serwerowym jest traktowane jako niszczenie mienia frakcji. Po pierwszym incydencie uciekł on z miejsca zdarzenia, co prawdopodobnie mogło świadczyć o świadomości konsekwencji swojego zachowania. A gdyby jednak nie wiedział, nie zareagowałem za pierwszym razem. Następnie powrócił i ponownie podjął te same działania. "Szybko poszło" zanim wróciłeś i zacząłeś robić to samo.

Graczowi dwukrotnie została wysłana możliwość przyjęcia mandatu, jednak odmówił nie odpowiadając na niego. Dopiero po zasadnym niewykonaniu poleceń oraz braku współpracy zastosowano dostępne środki, działania te były zgodne z procedurami obowiązującymi na serwerze.

Dodatkowo w trakcie interwencji gracz poinformował, że „skoro marnuję jego czas, to on zacznie marnować mój” oraz zapowiedział przez to napisanie skargi. Odbieram to jako celowe działanie mające na celu eskalację sytuacji, a nie wyjaśnienie jej w sposób spokojny.

Podkreślam, że wszystkie czynności były prowadzone zgodnie z zasadami, a użycie środków przymusu było poprzedzone kontynuacją wykroczeń.

Tyle ode mnie, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin