Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na członka frakcji Transport of San Andreas: .Fixel_Eatsy

ADIXO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ADIXO
Nick członka frakcji:   @.Fixel_Eatsy
Powód napisania pochwały : Szybki, profesjonalny transport oraz przyjazne nastawienie do klienta
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.d2257d66cdd20e0d2e4d71dd5ca6238c.png

Coś od siebie: Często korzystam z usług taxi i rzadko trafiam na takich kierowców.
Sam przejazd był w pełni trzymający się KRD, kierowca był bardzo wdzięczny za stosunkowo drobny napiwek co też jest rzadkością, że ktoś docenia drobny gest w ramach podziękowania za przewóz. Podczas przejazdu napotkaliśmy zdarzenie losowe na drodze i wymieniliśmy na ten temat pare zdań (co również jest fajnym atutem, że można z kierowcą sobie "pośmieszkować" na dany temat - po prostu kierowca z dystansem i poczuciem humoru. Chciałbym aby tacy kierowcy byli doceniani dlatego uznałem, że musze pierwszy raz przez te wszystkie lata napisać pochwałę. Więcej dowodów nie mam ponieważ musiałbym tu wrzucić filmik a co za tym idzie udostępnić część rozmowy a szanuje prywatność swoją oraz rozmówcy. Podsumowując, zacznijmy doceniać takich graczy bo z czasem mam wrażenie, że jest ich coraz mniej. Pozdrawiam kierowcę oraz zarząd TSA.

Edytowane przez ADIXO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin