Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Klauss - oskarżony przez Abibas_vs_najk

Abibas_vs_najk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Klauss
Data i godzina zdarzenia: 6.11.2025 20:07
Pełen opis sytuacji: Dostałem Network Trouble i wywaliło mnie z serwera i dostałem po pidzie wsadzony za wyjście z serwera
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/U9JT2YO + pisałem reporta o wyciągnięcie logów z wywalienia i dostałem << LoliCaretaker [276]: timeout

Ja, Abibas_vs_najk zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Abibas_vs_najk
dodanie logów

Dostałem informacje na czacie, że wyszedłeś z gry to zastosowałem się do taryfikatora.
[2025-11-06 20:07:09] [Output] : Ⓘ Gracz Abibas_vs_najk (349301) wyszedł z serwera będąc zakutym!
[2025-11-06 20:07:09] [Output] : ✔ Gracz Abibas_vs_najk został przez Ciebie rozkuty.

Pisząc na pw w grze z zapytaniem o powód wsadzenia mogłeś napisać, że dostałeś crasha/time out, wtedy bym sprawdził i zdjął te dodatkowe 40 minut.

Edytowane przez Klauss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin