Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na WielkiChop - oskarżony przez marchewa*

marchewa*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: WielkiChop
Data i godzina zdarzenia: 2025-11-09 18:01
Pełen opis sytuacji: Podczas "strzelaniny" na dmie dostalem tasera, oraz zostalem zakuty w kajdany, po czym policjant, który mnie złapał rozkuł mnie w związku z ostrzałem, który padał w jego stronę i został zabity przez innego gracza razem ze mną. Po tej sytuacji wyszedłem ze strefy DM i pojechałem w swoją stronę i 2 minuty później zostałem wsadzony do więzienia na 30 minut, a kolega który zabił funkcjonariusza nie, więc gdzie tutaj sprawiedliwość? Poza tym chyba wasza praca nie polega na tym, żeby wsadzać ludzi do więzienia po PID'zie za chociażby ostrzał w waszą stronę, lecz złapanie i zawiezienie na komende. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

https://imgur.com/a/RA10vbw

[2025-11-09 18:01:11] [Output] : Ⓘ Zostałeś złapany przez funkcjonariusza WielkiChop.

[2025-11-09 18:01:14] [Output] : [DM Area] Gracz marchewa* został zabity przez gracza Alvinekk.
[2025-11-09 18:01:14] [Output] : ⠠Zostałeś zabity przez gracza Alvinekk. (Respekt -2)
[2025-11-09 18:01:14] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza WielkiChop.
[2025-11-09 18:01:16] [Output] : [DM Area] Gracz WielkiChop został zabity przez gracza Alvinekk.

[2025-11-09 18:01:26] [Output] : Opuściłeś strefę bezprawia.

Ja, marchewa* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez marchewa*

Witam Police Officer II WielkiChop

Zostałeś powalony oraz zakuty w strefie DM za ostrzał w stronę funkcjonariuszy. Po zakuciu, gdy wynosiłem cię z tej strefy zostałeś zabity przez inną osobę na DM, po 2 sekundach zabił również mnie. Nie wiem skąd pomysł, że rozkułem cię w związku z ostrzałem, do samego momentu zabójstwa nas byłeś przeze mnie niesiony.

Informuję cię, że wszystko odbyło się zgodnie z obowiązującymi zasadami.

Myślę, że na tym możemy zakończyć dyskusję, czekam na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin