Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Fizuu. - oskarżony przez fordzik

fordzik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:
Fizuu.

Data i godzina zdarzenia:
 10.11.2025 około godziny 18.23
Pełen opis sytuacji:
 Zaczynając od samego początku zostałem zatrzymany do kontroli przez gracza Rotator* po czym zacząłem uciekać z chęcią odegrania pościgu rp po chwili ucieczki zjeżdzajac z autrostrady z Las Venturas w kierunku San Fierro zjechałem w stronę Fort Carson na owym zjeżdzie wyminąłem się z wozem strażackim na milimetry zostałem w tedy oskarżony przez funkcjonariusza Fizuu. o doprowadzenie do kolizji z wozem chwile pożniej jak podbiło mi pojazd i uderzyłem w barierkę chciałem odegrać uszkodzenia na /do w momencie pisania komendy zostały mi przebite opony z powodu nałożenia zgód przejechałem kawałek dalej i się zatrzymałem, ponieważ stwierdziłem ze nie ma sensu dalszego prowadzenia pościgu 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
https://imgur.com/a/rVLjLCZ

Ja, fordzik zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez fordzik

Witam, Police Officer I Fizuu.

Na zjeździe z autostrady w stronę Fort Carson wyjechałeś prosto pod rozpędzony wóz strażacki, który przez twoje wymuszenie pierwszeństwa lekko uderzył w tylni zderzak Schaftera. Gdyby nie szybka reakcja strażaków, mogłoby dojść do poważnej katastrofy.

Trzeba również wziąć pod uwagę, że podczas trwania pościgu na serwerze panowały spore lagi, przez co z mojej perspektywy owe zdarzenie wyglądało inaczej.

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem i czekam na decyzję Executive Staff.

Edytowane przez Fizuu.

Na nagraniu nie widzę, żeby doszło do kolizji. Wóz strażacki nie odbił w żadną ze stron, jedynie było hamowanie z ich strony. @fordzik proszę o informację, ile wyszło za naprawę opon u wulkanizatora, natomiast @Fizuu. o zwrot gotówki za naprawę opon z doliczeniem 500 PLN rekompensaty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin