Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjecie z czarnej listy

ult1mate
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ult1mate
PID: 186981
Data wpisania na czarną listę: 16.04.2025
Powód wpisania na czarną listę: Nieodpowiednie zachowanie oraz psucie reputacji organizacji.
Coś od siebie: Wyrażam skruchę za swoje dotychczasowe błędy i niewłaściwe zachowanie. W pełni uznaję swoją winę i żałuję, że zawiodłem. Jeśli otrzymam szansę na powrót, zobowiązuję się do poprawy oraz dołożenia wszelkich starań, by podobna sytuacja nigdy więcej się nie powtórzyła.

Witaj,

Bardzo się cieszę, że przepraszasz za to czego dokonałeś, natomiast szkoda, że nie pochwaliłeś się jakim tonem się do mnie odnosiłeś na discordzie organizacji przed samym wpisaniem Cię na czarną listę no ale cóż. Dziwi mnie jednak fakt, że napisałeś na discordzie organizacji wprost, że Ty tutaj nie zamierzasz wracać, a teraz nagle zmieniasz zdanie? Ciekawe. Zachowałeś się wręcz karygodnie jak na tak wysokie stanowisko w Extreme. Mogłeś pomyśleć dwa razy, zanim coś zrobisz. Dodatkowo mogłeś się również pochwalić w jaki sposób zachowywałeś się po wydaleniu z Extreme ;). Na ten moment nie zostaniesz zdjęty z czarnej listy.

H3UWkRK.png

Edytowane przez pomocnik2000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin