Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ocena Audycji - Mufin

Mufin.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Prezenzer Mufin
Cześć wszystkim!

Z tej strony Mufin – na co dzień kierowca 40-tonowego, kochanego cudeńka, który jest moim drugim domem i pasją. Jednak kiedy zjeżdżam z trasy i zapada wieczór, zamieniam kabinę ciężarówki na światło efektów, pulsujące dźwięki i moją ukochaną konsolę. Muzyka to moje hobby, miejsce, w którym mogę całkowicie oderwać się od codzienności i oddać się temu, co sprawia mi ogromną frajdę.

Uwielbiam miksować, eksperymentować i tworzyć klimat, przy którym można się pobawić, zrelaksować albo po prostu odpłynąć.

Ale żadna konsola, żaden sprzęt i żaden set nie daje tyle radości, co publiczność – a z taką ekipą jak Wy to czysta przyjemność!

Dlatego z całego serca chciałbym zaprosić Was do ocenienia mojej audycji. Każda opinia — zarówno dobra, jak i ta mniej pochlebna

jest dla mnie wartościowa, bo pomaga mi rozwijać się i robić to coraz lepiej. Dzięki Wam wiem, że to, co robię, ma sens i dociera do właściwych ludzi.

Dziękuję wszystkim, którzy będą z przyjemnością słuchać moich audycji.

Dziękuję za każdą chwilę, którą spędzacie ze mną przy muzyce, i za całą pozytywną energię, jaką mi dajecie.

Serdecznie polecam, zapraszam i… jeszcze raz dziękuje!

Edytowane przez Mufin.

• 2 tygodnie później...

Po przesłuchaniu prawie całej audycji przychodzę tutaj z ocenką, która jest w pełni zasłużona. Klimat zupełnie inny niż reszta, powrót bardziej do starszych utworów co powoduje uśmiech na twarzy a dodatkowo cała otoczka prowadzenia tejże audycji wprowadzał klimat starych czasów, gdzie chodziło się na imprezy bez ciągłej vixy. Takich prezenterów się szanuje, czekam na kolejną audycję. 

P.s Dzięki za dochowanie tajemnicy podczas audycji Mufin xd

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

OCENA PREZENTERA @Mufin.

Zaangażowanie: ★★★★★ | Super Aktywny, zaangażowany w klimat swojej audycji, nie robi tego aby tylko aby grało, ale również urozmaica swoją osobą odsłuch audycji

Utwory: ★★★★☆ | Utwory jak najbardziej do mnie przemawiają, osobiście bardziej lubię oryginalne wersję utworów niż remixy ale dopiero dobre utwory pod swój klimat

Komentowanie: ★★★★★ | Bardzo dużo mówi w dobrych momentach, w najlepszych momentach utworów milczy, w przerwach w między słowami komentuje i jego audycja tętni życiem

Długość audycji: ★★★☆☆ | Długość jest adekwatna do regulaminu i raczej nie może tego zmienić ale widać, że robi tylko wtedy kiedy może i ma na to czas.

OGÓLNA OCENA: ★★★★
⯪ | 4.5 GWIAZDKI NA 5

Pozdrawiam i życzę sukcesów w radiu 4Music!
~PetaXe

Edytowane przez PetaXe

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin