Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Koniec - Namik209

Namik209
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Elo, odchodzę z serwera. Powody: sprawy prywatne, dość poważne, brak czasu ani chęci gry. Oprócz tego wkurzyłen się dzisiaj na pewną sprawę, co mnie konkretnie dobiło (nie chodzi o przegranie 130k w tym głupim kasynie)... Spędziłem tu ponad 1300h przez 19 miesięcy, osiągnąłem wszystko co chciałem, więc jest git - graczom chyba też nie zalazłem pod skórę więc nie jest naprawde źle. Nie ma co pisać dalej, przejde do pozdrowień.

Administracja RCON:

XQward - najlepszy RCON jakiego kiedykolwiek widziałem, to co robisz na forum dla graczy, jak i często dla mnie to są najwyższe szczyty Mont Everest'u. Oby tak dalej.

ZbyK oraz Bolek - dzięki za szansę na randze Support, mam nadzieję ze sie sprawdziłem

Administratorzy:

Hyak - dzięki Ci Adamie za pomoc którą mi okazałeś sprawdzając logi czy inne ciekawe rzeczy - mamy kontakt na FB.

Łukasz1393 - dzięki za szansę w TSA, gdyby nie Ty, chyba bym się tak w ten serwer nie wkręcił - DZIĘKUJĘ.

DuSzKu oraz Nukill - za bardzo stare, lecz dobre czasy, organizacje FamouS i wiele wiele innych chwil

Supporterzy:

hsdf - oj ty mistrzu, a pisałeś, że nie będzie Supporta xD marzenie się spełniło, gratulacje

Cola* aka Eryk* - podziwiam Cię za to, co robisz na Supporcie - tyle ile zdołasz zrobić raportów to się w głowie nie mieści - powodzenia w awansie na Administratora

xyz, RaveX oraz Lukos - za stare dobre czasy

Gracze:

Kasia105 - trzymaj się sexy dziewczyno, za 10 lat do Ciebie napisze w sprawie chłopaka i może pójdziemy do MC (wiesz na co) xD

Michaler - pewnie tego już nie zobaczysz, ale trzymaj się, dzięki za czasy FamouS

AdiK* - o tobie nie ma co napisać oprócz tego, że spoko z Ciebie gość

Krystex - trzymaj się stary

ANAKONDA, BarteG i reszta grupy - trzymajcie się i bez kłótni tam xD

Jojtek01 - najpracowitszy chłopak na świecie, żadna robota mu się nie nudzi - tylko stary, koniec z tym kasynem

MaciekMaster69 - my niestety pokłóceni, ale oby dało się to jakoś odkręcić

[colorold=green]Na pewno jest sporo osób, których nie wypisałem, przepraszam Was za to. Każdy chyba wie kogp lubię, kogo "kocham (xDD)" a kogo nie znoszę i tępie. [/colorold]

[colorold=green]Narka all - forever green![/colorold]

P.S Jakby ktoś chciał kontakt, to pisać PW forum.

Edytowane przez Namik209

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 

kiedys bardziej sie trzymalismy namiko :(

wracaj szybko

No, kiedyś jakoś był lepszy kontakt, szkoda.

A czemu to się odchodzi?

No szkoda.

Będziemy w kontakcie.

Żegnaj ziomeczku.

Jak coś będziesz chciał to pisz.

3maj się Namik

Kontakt mamy, także ten

Wróć do nas jeszcze <3

Trzymaj się Krzyhu ziomku, piona!

Wesołych na zaś ;)

Mam do Was kontakt więc jest dobrze 

hYsJd5h.jpg  ej daj fb xDDDDDDDDDD

Święta Ci się pomyliły :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin