Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy.

n.iko.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: n.iko
PID: 223706
Data wpisania na czarną listę: 28.11.2025
Powód wpisania na czarną listę: wprowadzanie nieodpowiedniej atmosfery, brak współpracy z liderem,
prowokacje na czacie organizacji, zatajania informacji. 
Coś od siebie:
 Hej, chciałbym napisać w sprawie mojej BL w organizacji. Zdaję sobie z tego sprawę (i) dostałem ją słusznie za swoje zachowanie oraz lekceważenie szans które wielokrotnie dostawałem od Lidera organizacji. Chciałbym wyrazić skruchę, oraz przeprosić w moim imieniu członków organizacji których prowokowałem, i z którymi nawiązywałem złą atmosferę, oraz oczywiście samego Lidera. W organizacji zawsze czułem się dobrze. Poznałem tam ludzi, z którymi świetnie mi się grało i z którymi miałem naprawdę dobry vibe. Jestem w pełni świadomy że swoje błędy popełniłem na własne życzenie. Jeśli dostanę szanse na powrotne dołączenie w szeregi organizacji Extreme, mogę obiecać że nie zawiodę – ani członków jak i Lidera. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, ponieważ zależy mi na budowaniu kolejnych znajomości w org oraz utrzymywaniu dobrej atmosfery wokół członków. Oczywiście jestem też świadomy że od mojego wydalenia z organizacji nie minęło dużo czasu, jednak naprawdę zależało mi na powrocie i nie chciałem dłużej z tym zwlekać. Pozdrawiam cały zarząd Extreme jak i samego Lidera.

Edytowane przez n.iko.

Bardzo się cieszę, że zrozumiałeś swój błąd, natomiast mogłeś to zrobić jeszcze jak dawałem Ci wielokrotne szansę na poprawę swojego zachowania w organizacji. Dodatkowo szkoda, że nie uwzględniłeś w swoim wniosku tego jak zachowywałeś się po wydaleniu z organizacji. Napisz apelacje dopiero po nowym roku, jeżeli Ci zależy.

H3UWkRK.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin