Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Vort3x.ogf

Vort3x.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna komisjo

Na czarną listę zostałem wpisany 22.07.2024 roku, pod nickiem "Sebix79_Game" z powodu przebywania w ekipie innego serwera będąc jednocześnie tutaj w frakcji. Jestem tego świadomy, że popełniłem duży błąd i to nie było zachowanie w porządku. Od tamtego czasu, odkąd jestem na czarnej liście przemyślałem sobie sprawę głęboko i mogę pokazać skruchość. Już jestem gotowy na to, że w pełni mogę pokazać, że nie kłamie i więcej takiej sytuacji nie będzie. Pod sam koniec chciałbym bardzo przeprosić administrację/zarząd frakcji za to co się stało, ponieważ to nie było w porządku zachowanie i postaram się pokazać, że się zmieniłem.

Od momentu złożenia przez Ciebie wniosku upłynęło już kilka miesięcy, jednak w tym czasie nie odnotowaliśmy istotnej poprawy w zakresie Twojej aktywności. Łączny czas spędzony na serwerze w ciągu ostatniego miesiąca to niespełna 14 godzin.
To zdecydowanie niewystarczający czas, aby móc rzetelnie ocenić zmianę Twojego zaangażowania i postawy. Taki poziom aktywności nie daje podstaw do pozytywnego rozpatrzenia sprawy.

Dodatkowo w treści składanych przez Ciebie wniosków nie ma żadnego odniesienia do próby obejścia czarnej listy KSF. Brak wyrażenia skruchy oraz brak jednoznacznego ustosunkowania się do tego naruszenia zasad podważa wiarygodność deklarowanej poprawy zachowania. W naszej ocenie świadczy to o braku pełnego zrozumienia powagi sytuacji oraz konsekwencji wcześniejszych działań.

Twój wniosek zostaje odrzucony!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin