Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Chorywacja SNAKUS14

Sanctus.gch
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Chorywacja
Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj około 21;25
Pełen opis sytuacji:   Otóż drogi Pan SAPD Chorywacja poczuł ukłucie w lewym jądrze i podczas jakiegoś zagrożenia w ruchu drogowym, gdzie stałem po drugiej stronie w miejscu bez zabezpieczeń stwierdził, że zacznie w mnie strzelać. Później policjant stwierdził, ze zakuje mnie w kajdanki i wlepi bezpodstawny mandat( przy odmowie miałem dostać 12 minut) cala sytuacja trwała z 20 minut ponieważ nieudolność policjanta nie zna granic więc przekazał mnie do swojego kolegi AdrianeqGG* który zaczął jechać na komendę więc skoro bezpodstawnie dostałem kare to wyszedłem z serwera . Po wejściu na serwer dostałem karę 55 minut więzienia. Nie dość że zostałem bezpodstawnie wsadzony do więzienia to jeszcze administracja zarzeka się że mam napisać skargę, która nic zapewne nie wniesie bo kolesiostwo na serwerze jest jak w PZPN-ie. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowodem są logi na policyjnym departamencie możecie sami zobaczyć jak wielmożni władcy dają 55 minut kary.

Ja SNAKUS14 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję. 

Edytowane przez SNAKUS14
błąd pod koniec

• Support

Uszanowanie Police Officer III Chorywacja, 

Zaczynając od samego początku. Zostałeś zakuty ponieważ wszedłeś na teren, gdzie były prowadzone czynności poszczególnych służb podczas akcji 4wars. Podbiegłeś pod helikopter SAMD a gdy biegłem do Ciebie zacząłeś biegać wokół niej, myśląc, że Ci odpuszczę. Załączam również logi.

Tutaj jest wycinek z logów jak się ładnie zachowałeś

Spoiler

[2025-12-13 21:38:00] [Output] : SNAKUS14 [627]: mozecie mi naskoczyc ez

Pozwolę sobie również zamieścić wycinek z logów, gdzie pisałeś, że masz ss'y. Mógłbyś je w takim razie przedstawić?

Spoiler

[2025-12-13 21:41:58] [Output] : SNAKUS14 [627]: a ja mam skriny

Oraz zamieszczam logi jak wyszedłeś z serwera będąc zakutym.

Spoiler

[2025-12-13 21:42:34] [Output] : Ⓘ Gracz SNAKUS14 (336940) wyszedł z serwera będąc zakutym!
[2025-12-13 21:42:34] [Output] : ✔ Gracz SNAKUS14 został przez Ciebie rozkuty.

Ode mnie to wszystko. Czekam na odpowiedź Executive Staff'u.

Edytowane przez Chorywacja

Dodam że nie załączyłeś żadnych dowodów na to gdzie mnie zakułeś, odpowiadając ci na drugie twoje pytanie, mam ssy jak nieudolnie zabezpieczona była strefa co do trzeciego nic ono nie wnosi gdyż napisałem jasno i wyraźnie że skoro zakuliście mnie bez powodu który nie był podany przy wystawieniu mandatu miałem takie same prawo wyjść z serwera a na pierwsze odpowiem tak: Myśląc że będziesz mi wlepiać mandat bez dodania powodu zarobisz to się grubo mylisz, dla mnie ten serwer i ludzie nic nie znaczą owszem dla ciebie 1200 PLN jest wszystkim i to każdy wie. Uprzedzając Ciebie i Admina który minął się z powołaniem jestem w stanie odpowiedzieć że nie wrócę już na serwer gdyż to nie pierwsza sytuacja w której Administracja jak i Frakcja SAPD pokazuje że serwer i ludzie znajdujący się na nim to dno i wodorosty.

Nie pozdrawiam 

SNAKUS14 

• Support
14 godzin temu, SNAKUS14 napisał:

Dodam że nie załączyłeś żadnych dowodów na to gdzie mnie zakułeś, odpowiadając ci na drugie twoje pytanie, mam ssy jak nieudolnie zabezpieczona była strefa co do trzeciego nic ono nie wnosi gdyż napisałem jasno i wyraźnie że skoro zakuliście mnie bez powodu który nie był podany przy wystawieniu mandatu miałem takie same prawo wyjść z serwera a na pierwsze odpowiem tak: Myśląc że będziesz mi wlepiać mandat bez dodania powodu zarobisz to się grubo mylisz, dla mnie ten serwer i ludzie nic nie znaczą owszem dla ciebie 1200 PLN jest wszystkim i to każdy wie. Uprzedzając Ciebie i Admina który minął się z powołaniem jestem w stanie odpowiedzieć że nie wrócę już na serwer gdyż to nie pierwsza sytuacja w której Administracja jak i Frakcja SAPD pokazuje że serwer i ludzie znajdujący się na nim to dno i wodorosty.

Nie pozdrawiam 

SNAKUS14 

Droga była zablokowana od bramek do LV aż prawie pod zjazdem do LS. Dowódcą wtedy na akcji był @Robsonek, który zarządził takim zabezpieczeniem. A Ty wkroczyłeś od strony off-roadu, gdzie owszem zabezpieczenia nie było, lecz nie usprawiedliwia Ciebie to, żebyś wkraczał na teren akcji. Napisałeś, że nie napisałem Ci powodu zatrzymania, otóż napisałem ci wyraźnie, że mandat jest za wkroczenie na teren zamknięty.

Więcej nic do dodania nie mam. Czekam na odpowiedź Executive staff'u.

Edytowane przez Chorywacja

W dniu 14.12.2025 o 18:23, Chorywacja napisał:

Droga była zablokowana od bramek do LV aż prawie pod zjazdem do LS. Dowódcą wtedy na akcji był @Robsonek, który zarządził takim zabezpieczeniem. A Ty wkroczyłeś od strony off-roadu, gdzie owszem zabezpieczenia nie było, lecz nie usprawiedliwia Ciebie to, żebyś wkraczał na teren akcji. Napisałeś, że nie napisałem Ci powodu zatrzymania, otóż napisałem ci wyraźnie, że mandat jest za wkroczenie na teren zamknięty.

Więcej nic do dodania nie mam. Czekam na odpowiedź Executive staff'u.

Dokładnie teraz dowiedziałem się za co jest mandat gdyż w opisie nic nie było XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin