Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Animo. - oskarżony przez perla.chmielowa

perla.chmielowa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Animo.
Data i godzina zdarzenia:15.12.2025.    Godz 14.00 około 
Pełen opis sytuacji: Dziś około godz 14 jechałem sobie na kopalnie pracować. Gdy wjechałem na autostradę natrafiłem na pościg. Zwyczajnie ich wyminąłem, gdyż z tego co mi wiadomo nie jest to zabronione. Po dojeździe to skrzywienia zostałem wytrącony z ruchu, przez co uderzyłem w radiowóz i zostały mi przebite wszystkie opony przez oskarżonego. Nie wiem jaki był tego powód, gdyż jechałem sobie zwyczajnie popracować, nie miałem nawet zamiaru przeszkadzać w pościgu.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: nie mam niestety dowodów. 

Uszanowanie, o3guFBm.pngo3guFBm.png Deputy Chief Animo.

Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale ja żadnego strzału ani wyciągnięcia broni ze swojej strony nie zarejestrowałem, więc oskarżonym nie jestem. Zostałeś skierowany przez Funkcjonariusza, do którego napisałeś - do mnie, jako Członka Zarządu, dowodziłem tym pościgiem i została wydana zgoda na wytrącenie Cię ze względu na stwarzanie zagrożenia oraz staranowanie jednostek pościgowych. Również zostały Ci wydane ostrzeżenia z megafonu, do których się niestety nie dostosowałeś. Nic się nie dzieje bez powodu, wszelakie procedury zostały spełnione i wykonane w należyty sposób. Nic więcej nie mam do dodania.

Wszystko zostało Ci wyjaśnione na prywatnej wiadomości, lecz z racji na Twój brak szacunku i aroganckie zachowanie nie toczyłem dalszej rozmowy z Tobą i nie mam nawet takiego zamiaru.

**Z tym, że nic nie zrobiłeś to nie kłam, bo niestety sam się przyznałeś na PM.
[2025-12-15 14:03:15] [Output] : << perla.chmielowa [287]: i przypadkiem wjechalem w wasz poscig

Ode mnie to wszystko,
Pozdrawiam.

9 minut temu, Animo. napisał:

**Z tym, że nic nie zrobiłeś to nie kłam, bo niestety sam się przyznałeś na PM.
[2025-12-15 14:03:15] [Output] : << perla.chmielowa [287]: i przypadkiem wjechalem w wasz poscig

Nie bardzo rozumiem co moje słowa mają do ,,przyznania się’’ jak to ty napisałeś. Może rozwinę ci bardziej moją myśl, bo widzę że z myślenie to nie jest twoja mocna strona. Chodziło mi o to że przypadkiem natrafiłem na pościg na autostradzie, podczas jazdy na kopalnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin