Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Patrick.Bateman - oskarżony przez ReaR

ReaR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Patrick.Bateman
Data i godzina zdarzenia: 25.12.25 / 21:04
Pełen opis sytuacji: Oskarżony złamał zasady krd, podczas przechodzenia przez pasy policjant nie prawie potrącił przechodnia po czym wymusił pierwszeństwo na graczu który jechał prostą drogą nie zmieniając pasa ruchu taranując go, do tego przez to również potrącił gracza który jechał rowerem na chodniku. Policjant nie zapłacił za uszkodzenie pojazdu, a nawet nie przeprosił go.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://streamable.com/raqb63

Ja, ReaR zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez ReaR

Witam z tej strony Sergean I Patrick.Bateman

Super że piszesz skargę, szkoda że nie chcesz wspomnieć że chodzileś tak po tym przejściu nie dochodząc ani razu do końca drogi z kilka dobrych minut. Skrzyżowanie nie posiada oznakowania więc stosuje się tam zasadę prawej ręki. 

Nie wiem co moge więcej dodać, czekam na decyzje zarządu.

44 minuty temu, Patrick.Bateman napisał:

Witam z tej strony Sergean I Patrick.Bateman

Super że piszesz skargę, szkoda że nie chcesz wspomnieć że chodzileś tak po tym przejściu nie dochodząc ani razu do końca drogi z kilka dobrych minut. Skrzyżowanie nie posiada oznakowania więc stosuje się tam zasadę prawej ręki. 

Nie wiem co moge więcej dodać, czekam na decyzje zarządu.

KRD 5.3 
§3. Na skrzyżowaniach dróg w kształcie litery "T" o różnych lub tych samych ograniczeniach prędkości pierwszeństwo ma pojazd, który porusza się drogą z kontynuacją.

Super, do sytuacji by nigdy nie doszło gdybyś nie staranował niewinnego gracza.

Teraz, Patrick.Bateman napisał:

Super, do sytuacji by nigdy nie doszło gdybyście nie utrudniali mi gry od jakiegoś czasu, specjalnie biegaliście po ulicy mi przed radiowozem.

Godzinę temu, Patrick.Bateman napisał:

Ale to gracz z którym był incydent ma do mnie problem czy ty? 

Bo wydaje mi się że to nie twoja sprawa, z graczem została wyjaśniona sprawa.

Ale skargą jest na ciebie napisana z powodem łamania zasad krd, nie z powodu staranowania tego czy innego gracza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin