Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika epikson123 oskarżony przez nonchalant

simplisobota
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: nonchalant
Nick osoby oskarżonej: epikson123
Powód napisania skargi: Próba dołączenia do frakcji na innym serwerze (solarMTA), dodatkowo gracz ten dostał się do frakcji lecz napisał odejście bo nie chciało mu się czekać na dodanie do panelu, to tyle z mojej strony przepraszam za kłopot miłego 
Dowody: image.png.b461adc1c72848d2935953083720d81c.pngimage.thumb.png.6cfb8e17552fb3e82064e71a6a417674.png

image.png.c6e3b835a987a4f9221b4ff802f40e35.png

Cześć, chętnie się wypowiem, na załączonym obrazku przez ciebie bardzo dobrze widać nick „Kacper265” oczywiście to nie jest moje konto, bo po co miałbym dołączać na jakieś serwery, które mają tam średnio po 2/3 graczy, skoro jestem we frakcji tutaj? Jest to konto mojego brata, który zresztą był tutaj w SARA kilka miesięcy temu, a tymczasem w oczekiwaniu na rekrutację do frakcji chciał sobie pojeździć na lawecie i pozabierać autka, więc kazał mi napisać podanie do SARA na waszym serwerze. A przychodzi pytanie, a dlaczego z mojego konta discord? A otóż dlatego, iż ponieważ niestety zbanowano mu konto z powodu minimalnego wieku i przychodzi kolejne pytanie, a dlaczego w podaniu jest 23 lata? A otóż dlatego żebym ja bana nie dostał to kazał wpisać troszkę więcej. Odemnie to tyle pozdrawiam. (Ps załączam link do screenshota bana.)

https://imgur.com/a/5ydE0zi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin